Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Sanat ve Kültür Festivali açılışlarla başladı

Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 19. su düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Sanat ve Kültür Festivali açılışlarla başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festivalin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını temenni ettiğini söyledi.

Her sene temmuz ayının ilk haftası düzenlenen ve bu sene 19. su gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Sanat ve Kültür Festivali, her sene olduğu gibi cam cafe de simit ve keş toplantısıyla açıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festival etkinliklerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istediğini söyledi. Festival etkinlikleri çerçevesinde Ereğli' ye geleceği bildirilen Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'in festivale önemli toplantılarından dolayı gelemeyeceğini kaydeden Posbıyık, diğer etkinlikle ilgili hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuşmasının ardından bir dizi açılış gerçekleştirdi. İlk olarak Abdi İpekçi sergi salonunda fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştiren Posbıyık, daha sonra Yaşlılar ve Gençler evine geçerek burada da karikatür ve el sanatları sergilerini açtı. Ereğli Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ?Slogan yarışmasına' katılan Başkan Posbıyık, Senegal'den gelen ekibin gösterisini seyretti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber