Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan yaşlılara çat kapı ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede bulunan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile birlikte yaşlı vatandaşlara sürpriz ziyarette bulunan Yaşar'ı karşısında gören yaşlılar duygulu anlar yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği ziyarette Yaşar, yaşlılar ile sohbet ederek, yaşlılar için her türlü imkanı kullandıklarını belirtti. Yaşar, Yenimahalle ilçe sınırlarında tespit edilen yaşlı, bakıma muhtaç ve yatalak vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve belediyeden taleplerini dinliyor. İnsanları bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlıların hayatlarını kolaylaştırmanın sosyal devletin gereği olduğunu belirten Yaşar, "Yaşlılarımızı zor durumda bırakmamak adına biz de üstümüze düşeni gerçekleştiriyoruz. Sağlık sorunları ile ilgileniyor, evlerine düzenli olarak temizlik ekipleri gönderiyoruz." diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN YAŞAR'A TEŞEKKÜR

Sağlık ekiplerinin muayene ettiği yardıma muhtaç yaşlılar, sürpriz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, yaşlı vatandaşlar için Çayyolu Alaacaatlı'da 150 yatak kapasiteli, içinde fizik tedaviden terapi havuzlarına kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğü Yaşlı Yaşam Merkezi'ni hizmete açacaklarını söyledi. Yaşar, "Kimsesi olmayan ya da bakanı olmayan yaşlı vatandaşlarımız hayatlarının kalan kısmını sosyal aktiviteler, üretim ve hobilerini yapabilecekleri bir merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber