Işık Koleji, 8'inci sınıflarda SBS'de iki Türkiye birincisi çıkardı

Sakarya Özel Işık Koleji'nin 8.sınıftaki iki öğrencisi Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda 500 tam puan alarak 8.sınıf Türkiye birincisi oldu. Ayrıca Sakarya'da ilk 10 derecenin 6'sını Işık Koleji öğrencileri aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Işık Koleji, SBS sonuçlarına göre yine Sakarya'nın gururu oldu. Yunus Emre Örçün ve Ebru Nida Yılmaz tüm soruları doğru cevaplayarak 8.sınıf SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Ayrıca üç öğrencisi de sınavda sadece bir soruya yanlış cevap verdi.

Okul Müdürü Bayram Yayla, yaptığı açıklamada, okul olarak bireysel başarının yanında kitlesel olarak da önemli başarıya imza attıklarını bu sene de Sakarya'da ilk 10 derecenin 6'sını aldıklarını söyledi. Yayla, ?2 öğrencimiz sınavda 500 tam puan alıp 8'inci sınıflarda Türkiye 1'incisi oldu. 3 öğrencimiz de sınavda sadece bir yanlış yaptı. ?dedi. Bu başarının öğretmenlerin özverili çalışması, velilerin desteği ve başarıyla uygulanan etüt ve ofis programlarıyla elde edildiğini vurgulayan Yayla, "Öğrencilere derslerin yanında etüt, bire bir soru çözümleri, genel tekrarlar, deneme sınavları ve veliye yönelik seminerler başarıyı getirdi. Emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizin ailelerini ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okulumuz, Sakarya'nın eğitim seviyesinin yükselmesinde önemli bir yere sahip bulunuyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber