Hem cezaevi eğitim evi hem de jandarma karakolundan firar etti

İzmir Buca Cezaevi'ne bağlı eğitim evinden firar eden, ardından gözaltına alındığı Balıkesir'in Altınoluk ilçesindeki jandarma karakolundan da kaçmayı başaran çocuk hükümlü yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altınoluk Jandarma Komutanlığı ekipleri Buca Cezaevi'ne bağlı eğitim evinden kaçan D.S'yi ilçedeki bir internet kafede yakaladı. Altınoluk Jandarma Komutanlığı nezarethanesine konulan D.S, demir parmaklıkları esneterek nezarethaneden kaçtı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, D.S'nin yakalanması için Altınoluk, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçe jandarma komutanlıkları ekiplerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Edremit ile Avcıla köyü yolunda araçları durdurarak kimlik kontrolü yapan jandarma ekipleri, D.S'nin, bir yolcu minibüsünde olduğunu fark etti. Minibüsün penceresinden atlayarak kaçmaya çalışan D.S, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.

Hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak gibi 14 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu belirlenen D.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kepsut L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Muhabir: Balıkesir / Vedat Yücebaş

Yayıncı: Murat Taydaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber