Gurbetçi aile tatil dönüşü kaza yaptı: 2'si çocuk 5 yaralı

Yaz tatili için Türkiye'de bulunan 5 kişilik gurbetçi aile, Avusturya'ya dönüş için yola çıktıkları sırada, Bağcılar'da bulunan trafiğe kapalı köprüden 5 metre derinlikteki inşaat sahasına uçtu. Kazada 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 08:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 04.00 sıralarında, TEM Otoyolu ile Basın Ekspres Yolu bağlantısı köprülü kavşakta meydana geldi. Eşi ve çocukları ile birlikte yaz tatilini geçirmek üzere Türkiye'de bulunan sürücü Murat Kılıç (56) idaresindeki W20009Z Avusturya plakalı otomobil, yol yapım çalışması için trafiğe kapatılan köprüden 5 metrelik çukura uçtu. Sürücü Kılıç ile aynı araçta bulunan eşi Safiye Kılıç (50), çocukları Musaf (2) ve Onur Kılıç (4) ile ailenin yakını Mehmet Seyhan (59) hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak kurtarıldı.

Olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Araçtan kurtarılan yaralılar Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Erdem isimli bir kazazede yakını, ?10 dakika önce evden ayrıldılar. İzinleri bitti, Avusturya'ya dönüyorlardı. Uyarı levhası olmayan köprüden uçtular. Bu nasıl bir iş? diyerek tepki gösterdi.

Bir görgü tanığı ise, ?Ben seyir halindeyken otomobilin birden uçtuğunu gördüm. Koştum hemen yardım ettim. Yaralı çocukları, aileyi teselli etmeye çalışırken bir yandan da ambulansa haber verdim? dedi.

Kazadan kısa bir süre sonra aynı yola başka araçların da girdiği görüldü. Ancak durumu fark eden sürücüler geri geri çıkarak başka yollara girdi. Sürücüler, olası kazalardan kılpayı kurtuldu. Polis ekipleri yol girişinde bekleyerek başka kazaların yaşanmaması için önlem aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber