Evi yanan vatandaşların imdadına Kimse Yok Mu Derneği koştu

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Aşağı Yoncalı köyünde, elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın sebebiyle 3 ev, 4 ahır, 2 samanlık ve 2 ambar ile ve 3 büyükbaş hayvanı telef olan ailelere, Kimse Yok Mu Derneği sahip çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evi yanan Recep Kolay, Ali Kolay, ve Satı Kuruca'nın yardım talebine Kimse Yok mu Derneği Çorum Şubesi cevap verdi. Ailelerin ihtiyaçlarını gideren dernek gönüllüleri yardım için çağrıda bulunan ihtiyaç sahiplerini Kimse Yokmu Derneği'nin gönüllü erlerinin asla yanlız bırakmayacağını belirtti. Evi yanan ailelerden Ali Kolay, yaptığı konuşma da bir anda herşeylerini kaybettiklerini söyledi. Kimse Yok mu Derneği Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Daldal da yaptığı açıklamada ailelerin durumlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Evini kaybeden vatandaşların evlerinin yapımı ve evlere alınacak eşyalar da da dernek olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Acil olan ihtiyaçların karşılandığını söyleyen Daldal, ihtiyaç sahiplerinin, zor durumda olanların yardımlarına dernek olarak koşulsuz bir şekilde koşacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber