Bursa'da helikopterli uyuşturucu operasyonu: 16 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün 4 ilde eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 zanlıdan 16'sı çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Toplam 801 gram uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda tabanca şarjörü ve fişek ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşlardan gelen ihbarların artması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamuoyunda 'torbacı' diye bilinen uyuşturucu tacirlerine yönelik Bursa, Balıkesir, Bilecik ve Sakarya'da eş zamanlı 27 adrese baskın düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda 500 polis görev aldı. Belirlenen evlerin çevresini polisler sararken İnegöl'de, bir grup polis de helikopterle operasyona havadan destek verdi.

Operasyonda gözaltında bulunan 21 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 21 zanlıdan 16'sı tutuklandı. Mahkeme heyeti, yaşları küçük 4 kişiyi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına hükmetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber