20/10/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer tesisler ie Özel Damla Hastanesi ve Fırat Üniversitesi yeni bölüm binalarının açılışını yapacak. Başbakan Erdoğan, belediye, valilik ve AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı da ziyaret edecek. (13.00-14.00-16.15-15.00-17.30-18.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tokat'ta Erbaa, Niksar, Turhal ve Zile ilçelerinde incelemelerde bulunacak, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (11.00-17.30)

Hakkari'de özel hareket polis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayının patlaması sonucu biri emniyet amiri 3 polisin şehit olmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay'da, 'Hatay Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nin temel atma törenine katılacak, valiliği, belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (11.00-13.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Balıkesir'in Havran ilçesinde Kocaseyit Spor Salonu ile kültür merkezinin açılışına katılacak. (18.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Antalya'da Beymelek Ayşe Öğretmen Anaokulu'nun açılışına katılacak. (13.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Malatya'da belediyeyi ziyaret edecek, Beydağı Ağaçlandırma Projesi'nin 2. etabını başlatacak, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulunacak. (09.00-10.45)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Bursa'da Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu'na konuşmacı olarak katılacak. (15.30)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bursa'da Bahçeşehir Üniversitesi'nin Siyaset Okulunda ?Suriye meselesi ve yerel yönetimler yasa tasarısı' konulu konuşma yapacak. (10.00)

Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağan kongresinde başkanlık için adaylığını açıklayan Koray Aydın, Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek, ardından partililerle bir araya gelecek. (14.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti'li kadın milletvekilleriyle Sütlüce'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tanıtım çadırında kahvaltılı toplantı yapacak. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katılacak. (10.00)

?Burunsuz yangın kulesi, hava açık, durum normal. Tamam? ?

Başrolünü Olgun Şimşek'in üstlendiği 'Gözetleme Kulesi' filmi ormanlarda yangın nöbeti tutan onlarca gözetleme kulesi çalışanlarının gözlerden ırak sıra dışı hikâyelerini gündeme getirdi. Cihan Haber Ajansı (Cihan) ekibi Belgrad ve Fatih ormanlarının orta noktasında bulunan Burunsuz Yangın Gözetleme Kulesi'nde yıllardır nöbet tutan anne-oğul Özbulat ailesine misafir oldu. Metropol şehrin karmaşasından uzakta, ormanlarla örülü tenha mekânlarında nöbetleşe yangın kulesini arşınlayan Özbulat ailesinin elektriksiz, susuz ama mutlu hayat hikâyelerini görüntüledi. (Özel)

Türkiye'nin Özbekistan Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Cihan Varlık, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın bu ayın sonunda Taşkent'e gerçekleştirmeyi planladığı ziyaretin, iki ülke ilişkilerine olumlu katkı sağlayacağını söyledi.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak.(10.30)

Süper Toto Süper Lig'inde Bursaspor ile Fenerbahçe Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. (19.00)

Trabzonspor, 21 Ekim Pazartesi Beşiktaş'la İnönü Stadı'nda yapacağı maç için İstanbul'a gelecek.(16.15)

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son ayağı olan Yeşil Bursa Rallisi koşulacak. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber