Kimse Yok Mu'dan sel mağdurlarına ev eşyası

İSTANBUL - 08.11.2012 15:12 Kimse Yok Mu Derneği, Tekirdağ ve Kırklareli başta olmak üzere Trakya'nın birçok bölgesinde yaşanan sel felaketi sonrası gönderdiği yardımlarına devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek son olarak Kırklareli'ndeki mağdurlara bir tır eşya yardımında bulundu.

Bayram süreci ve sonrasında gıda, giyim ve kurban paketlerini yüzlerce aileye ulaştıran Kimse Yok Mu, sel mağdurları için üçüncü defa seferber oldu. Selden zarar gören aileleri tespit eden Kimse Yok Mu gönüllüleri, Büyükkarıştıran beldesindeki selzedelere 61 çekyat, 40 baza ve 225 battaniyeden oluşan bir tır dolusu eşya ulaştırdı. Yardımların yapıldığı Büyükkarıştıran'ın belediye başkanı Lütfü Karaman, duygularını şöyle dile getirdi:

?22 Ekimde meydana gelen sel felaketinde maalesef 3 vatandaşımızı kaybettik. 322 küçükbaş ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. 80 ev su baskınına maruz kaldı,35 işyeri ise selden etkilendi. Yaralar yavaş yavaş sarılıyor. Kimse Yok Mu Derneği ilk günden bu yana vatandaşlarımızın yanında oldu. Halkımızın maddi kayıplarına, dertlerine derman oldular. Belde halkımız ve şahsım adına Kimse Yok Mu'ya teşekkür ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber