Soğukkanlı hırsız hem çaldı hem sohbet etti

Adana'da bir markette masa üzerindeki cep telefonunu sahibinin gözü önünde soğukkanlılıkla çalan hırsız, polisin evine yaptığı baskınla yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir markette masa üzerindeki cep telefonunu sahibinin gözü önünde soğukkanlılıkla çalan hırsız, polisin evine yaptığı baskınla yakalandı.

İddiaya göre, Engin S., merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde girdiği markette bulunan görevli çocukla bir süre sohbet etti. Bu sırada masa üzerinde bulunan cep telefonunu gözüne kestiren zanlı, çocuğa su istediğini söyleyerek dışarı çıkmasını sağladı. Zanlı daha sonra içeri girerek masanın üzerinde bulunan cep telefonunu aldı. Bu esnada telefonun sahibi çocuk markete girdi ancak zanlı soğukkanlı şekilde cep telefonunu kağıdın içine koydu. Market görevlisi çocuk ise, daha sonra zanlı içerideyken dışarıdan markete su taşıdı. Cep telefonunu aldıktan sonra marketten ayrılmayana ve bir süre çocukla sohbet eden zanlı, daha sonra marketten ayrıldı. Zanlı gittikten sonra telefonunu masa üzerinde göremeyen mağdur ise polisi aradı. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerasını inceleyerek zanlının sabıkalı Engin S. olduğunu belirledi. Evine yapılan baskınla zanlı yakalandı.

Aynı hafta içinde iki ayrı yerden de bisiklet çaldığı belirlenen Engin S., "nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı. Zanlının uyuşturucu bağımlısı olduğu, bu nedenle ailesinin eve gelen polise "Götürün bunu, biz de kurtulalım siz de kurtulun. Evde satmadık eşya koymadı. Uyuşturucu alacağım diyerek bize çok çektiriyor" dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber