Isparta'da kamu güvenliği ve çevrenin korunması için komisyon kuruldu

Isparta'da; il merkezi ve ilçelerinde kamu güvenliği, çevrenin korunması ve toplum sağlığı konularında gerekli denetimlerin yapılması maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı, İl Halk Sağlığı, Defterarlık, Sosyal Güvenlik Kurumu personelinden oluşan komisyon kuruldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta'da; il merkezi ve ilçelerinde kamu güvenliği, çevrenin korunması ve toplum sağlığı konularında gerekli denetimlerin yapılması maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı, İl Halk Sağlığı, Defterarlık, Sosyal Güvenlik Kurumu personelinden oluşan komisyon kuruldu. Bu komisyonun umuma açık yerleri zamanlı ve zamansız olarak kontrol edeceği açıklandı.

Valilikten yapılan açıklamada; Isparta'nın Gelendost ilçesinde V.E.'nin işletmeciliğini yaptığı eğlence yerinde yapılan denetim ve kontrolde jandarma personeli tarafından kimlik bildiriminde bulunmadan çalıştırılan 6 şahıs tespit edildiği, ayrıca "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetten yoksun kılma" suçundan aranan B.Ç.isimli şahıs işletme içerinde yakalandığı belirtildi. Sosyal Güvenlik Kurumu, sigortasız çalışan 6 şahıs hakkında işlem başlatırken, İl Halk Sağlığı tarafından da kapalı alanda sigara içenlere ceza işlem yapıldı." denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber