Apartman sakinleri, hırsız sandıkları polisi tekme tokat dövdü/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane'de hırsızlık ihbar üzerine bir apartmana giren sivil polis, hırsız sanılınca apartman sakinlerinden dayak yedi. Yaşanan olay, kameralar tarafından da kaydedildi.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Çağlayan'daki Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi 76 numarada bulunan 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda hırsız olduğu yönünde ihbar alan polis, resmi ve sivil olarak bölgeye hareket etti. Binanın merdivenlerinden hızla yukarı çıkarak üst katlarda hırsız arayan bir sivil polis, apartmanın üçüncü katında hırsız sanılarak tekme tokat dövüldü. İsmi açıklanmayan sivil polisi ?hırsız' şüphesi ile döven apartman sakinleri, güçlükle sakinleşirken, ?polisim? diye darbelere karşı koyan sivil memur, başından ve yüzünden ağır darbe aldı. Can havli ile resmi ekiplerden yardım isteyen sivil memur, feci şekilde dövüldükten sonra olay yerine gelen resmi kıyafetli polis memurlarınca kurtarıldı. Yediği dayağın ardından aşağıya inerek tepki gösteren polis, saldırgan vatandaşlardan ?davacıyım? derken, yüzündeki şişlikleri ise apartman sakinlerinin getirdiği torba buzla indirmeye çalıştı.

Kendini döven apartman sakinlerinden şikayetçi olacağını sivil polis, ? Hırsızın arkasında kamera mı olur ? diyerek saldırganlara tepki gösterdi.

Bu sırada polisin tepkisine kızan apartman sakinleri, ?Anlında polis yazmıyor. Nerden bilelim polis olduğunu? şeklinde konuştu.

Dayak yiyen polis memuru, oldukça sinirli olduğu gözlenirken, ?Polisim diyorum; hala saldırıyorlar? diye tepki verdi.

Öte yandan binaya girdiği iddia edilen hırsızlık zanlılarının, arka tarafta bulunan camiden kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber