Yurt binasının 3'üncü katından düşen üniversiteli kız öldü

KÜTAHYA'da 26 Aralık 2012 tarihinde kaldığı yurdun 3'üncü katından havalandırma boşluğuna düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Sümeyra Çiçek, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay 26 Aralık 2012 tarihinde 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Kütahya Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. 3'üncü kattaki tuvaletlerin bulunduğu yerde havalandırma boşluğuna bakan pencere kenarında oturan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Sümeyra Çiçek, cep telefonuyla konuşurken dengesini kaybedip 3'ncü kattan düştü. Havalandırma boşluğuna düşmesi sonucunda ağır yaralanan Çiçek, ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Sümeyra Çiçek dün akşam saatlerinde kurtarılamayarak öldü. Sümeyra Çiçek'in cenazesi yakınları tarafından Bursa'ya götürüldü. Çiçek bugün öğleyin Bursa'nın Karabalçık Köyü'nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ölen Sümeyra Çiçek ile ilgili olarak cep telefonuyla konuşurken biriyle tartıştığını, daha sonra önce telefonunu, ardından da kendini aboşluğa attığı iddiasında bulunulmuştu. Yakın arkadaşları ise Çiçek'in üzüldüğü ya da heyecanlandığı zamanlarda sık sık baygınlık geçirdiğini belirterek, rahatsızlığı nedeniyle 3'üncü kattan düşmüş olabileceğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de olayın araştırıldığını bildirmişti.

OK(EK/AAA) (FOTOĞRAFLI)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber