Üniversite öğrencili gasp tuzağına 8 tutuklama

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, darp edip, silah zoruyla gasp ettikleri işadamına cinsel tacizde bulunup, fotoğraflarını çekerek şantajla para sızdırmaya çalışan 5'i üniversite öğrencisi 9 kişiden 8'i tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ocak 2013 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencili gasp tuzağına 8 tutuklama

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, darp edip, silah zoruyla gasp ettikleri işadamına cinsel tacizde bulunup, fotoğraflarını çekerek şantajla para sızdırmaya çalışan 5'i üniversite öğrencisi 9 kişiden 8'i tutuklandı.

İddiaya göre, geçen 5 Ocak'ta, işadamı M.Y.'yi (40), cep telefonundan arayan Muğla Üniversitesi öğrencileri C.B., P.D. ve H.K., bir süre sohbet etti. Üç kız öğrenci, sohbetin ardından işadamı M.Y. ile Avşar Köyü yakınlarındaki ağaçlık bir alanda buluşmak için randevulaştı. Söz konusu buluşma yerine gittiğinde M.Y. kalabalık bir grupla karşılaştı. Grubun darp ettiği M.Y.'nin silah zoruyla cebindeki bir miktar parası gasp edildi. Saldırganlar, belden aşağısını soydukları işadamına cinsel tacizde bulunup, fotoğraf ve görüntülerini çekti, 200 bin TL istedi. Ardından da işadamı M.Y.'yi bırakıp, kaçtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber