İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan'dan öğretmen adayına: O oy senin olsun

Başbakan Erdoğan: Yanındaki bakanlarla açılış töreninde konuşma yaparken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2013 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'dan öğretmen adayına: O oy senin olsun

ATAMA İSTEYEN ÖĞRETMENE: O OY SENİN OLSUN

Başbakan Erdoğan, yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi. Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü.

ERDOĞAN: ULUSALCILARIN UZANTISI

Kalabalık arasından 'En büyük başkan, bizim başkan' ve 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları yükselince Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:


*Başbakan'a, 'Sana oy yok' diyen kişi atanmış


"Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Biz bu ülkede birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sigortasıyız. Böyle bu yola çıktık. Spekülasyonlara prim vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Bu ülkede ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştılar, kesemediler, kesemeyecekler. Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar, bizden bir şey beklemesin, bulamayacaklar. Bunu da özellikle söylüyorum. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz. Bu rotada biz yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun. Allah bereketli kazançlar nasip etsin."

Açılış kurdelesini kesilmesinin ardından Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakmak, günün anısına Başbakan Erdoğan'a gümüş işlemeli tepsi hediye etti.

İSLAHİYE YOLUNDA SİS ENGELİYLE KARŞILAŞTI

İslahiye İlçesi'ndeki Adalet Sarayı'nın açılış töreninde hazırlık yapan görevliler ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan helikopterin yoğun sis nedeniyle gelemeyeceğini duyurdu. Adliye Sarayı'nın açılışını Adalet Bakanı Sadullah Ergin gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan Nizip İlçesi'ndeki ziyaretlerle programını sürdürdü.

video

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber