Para nakil şirketinin şoförü 2 milyon lira ile ortadan kayboldu

KONYA'da özel bir para nakil şirketinde şoför olarak çalışan 27 yaşındaki Mehmet Dağhan, yanında bulunan güvenlik görevlisini yemek almaya gönderip nakil aracındaki 2 milyon lirayı alarak kayıplara karıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Para nakil şirketinin şoförü 2 milyon lira ile ortadan kayboldu

Konya'da özel bir para nakil şirketinde şoför olan Mehmet Dağhan ve güvenlik görevlisi Fırat Boz, Karaman'da bulunan 2 özel bankaya ait 2 milyon lirayı Konya'daki Merkez Bankası'na getirmek üzere yola çıktı. Merkez Selçuklu ilçesinde bir alışveriş merkezinin önünde duran Mehmet Dağhan, acıktığını söyleyerek yanında bulunan güvenlik görevlisi Fırat Boz'u yemek alması için iş merkezine gönderdi. Fırat Boz'un alışveriş merkezine girmesinden hemen sonra Mehmet Dağhan, para nakil aracıyla birlikte uzaklaştı. Döndüğünde para nakil aracını yerinde bulamayan Fırat Boz, yaklaşık 1 saat sonra durumu polise bildirdi. Polis Mehmet Dağhan'a ulaşamayınca, araç takip sisteminden aracın Selçuklu İlçesi Sille Parsana Mahallesi Yelda Sokak'ta olduğunu belirledi. Sevk edilen ekipler aracın terk edildiğini ve kasadaki 2 milyon liranında yerinde olmadığını belirledi.

3 GÜN ÖNCE EVİNİ BOŞALTMIŞ

Şüphelinin aracı bıraktığı yerden yaklaşık 150 metre uzaklıktaki Selçuklu İlçesi Sille Parsana Mahallesi Yetkin Sokak'taki evine giden polis, 3 gün önce taşındığını tespit etti. Evli ve 1 çocuk babası Mehmet Dağhan'ın 1 hafta önce işe başladığını ve iş başvurusunda sahte adli sicil kaydı kullandığı belirtildi. 'Yağma, yaralama' gibi çeşitli suçlardan poliste 16 kaydı bulunan Mehmet Dağhan'ın yakalanması için soruşturma başlatıldı. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber