Barın güvenlik görevlisi müşterinin otomobiliyle denize uçtu

Antalya'da, barda güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Bedir Kartal, müşteriye ait otomatik vitesli otomobili park etmeye çalıştığı sırada fren yerine gaza basınca 40 metre yükseklikten denize uçtu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Barın güvenlik görevlisi müşterinin otomobiliyle denize uçtu

Antalya'da, barda güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Bedir Kartal, müşteriye ait otomatik vitesli otomobili park etmeye çalıştığı sırada fren yerine gaza basınca 40 metre yükseklikten denize uçtu. Kartal, yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi'nden Yat Limanı'na inen Barlar Sokağı'nda meydana geldi. Bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Bedir Kartal, kimliği açıklanmayan müşteriye ait 06 DF 2998 plakalı otomatik vitesli otomobili park etmek isterken fren yerine gaza basınca 40 metre yükseklikten denize düştü. Yat Limanı'ndan bir otomobilin denize düştüğünü gören vatandaşlar, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Denizde kısa süren bir arama yapan deniz polisi, Bedir Kartal'ın cansız bedenine ulaştı. Kartal'ın cesedi otomobilden çıkartılarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Denizin dibindeki otomobilin daha sonra çıkartılacağı belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber