16 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiasına 15 yıl hapis cezası istemi

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde, baldızının kızı 16 yaşındaki H.K.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 39 yaşındaki Muharrem E., 15 yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılandığı davanın ilk duruşmasında suçlamayı kabul etmedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
16 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiasına 15 yıl hapis cezası istemi

Olay, Hacer E.'nin, eşi Muharrem E.'yi geçen yıl 13 Şubat'ta Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetiyle ortaya çıktı. Hacer E. şikayet dilekçesinde eşini, evlerine gelen yeğeni H.K.'nın vücudunu okşarken gördüğünü, yeğenini 2 gün evde tuttuğunu, cinsel istismarda bulunduğunu, daha sonra annesine teslim ettiğini ileri sürdü. Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianameye göre de Muharrem E., H.K. ile ilk olarak 2009'da işyerinin önündeki TIR'da cinsel ilişkiye girdi. Muharrem E., daha sonra 2011 sonuna kadar çeşitli zamanlarda H.K.'ya cinsel istismarda bulundu.

Gözaltına alınan ve ifadesinin ardından tutusuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Muharrem E. hakkında, 'Çocuğun zincirleme olarak nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Başka bir suçtan hüküm giyen ve cezaevinde bulunan Muharrem E., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hakim karşısına çıktı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı'nın olay nedeniyle ruh ve beden sağlığının bozulduğu yönünde rapor verdiği, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nün de koruma altına aldığı H.K. ise duruşmada yer almadı.

Muharrem E., duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Kendisine komplo kurulduğunu ileri süren sanık, "Annesi H.K.'yı para karşılığı pazarlıyordu. Ben bunu ortaya çıkardığım için bana böyle bir komplo kurdular. Sadece ailesi tarafından satıldığı için kurtarmak istedim. İyilik yaptığım için de bana iftira attılar" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber