Ek zam paketinin içine belediyelerde çalışan memurlar da dahil edilsin

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2006 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Cemal Kasa, hükümetin ek zam paketinin içine belediyelerde ve il özel idarelerinde çalışan memurları da dahil etmesini istedi.

Hükümetin öğretmen ve polislere ek zam paketi uygulaması getirmek için çalışmalara başladığını dile getiren Cemal Kasa, bu ek zam paketinin içinde belediyelerde ve il özel idarelerinde çalışan memurların bulunmadığını söyledi. Hükümete çağrıda bulunan Kasa, "Hükümet burada adaletli davranmalıdır. Bu paketin içine belediyelerde ve il özel idarelerinde çalışan memurlarında dahil edilmesi için gerekli düzenlemeler yapılmalıdır" dedi.

Belediyelerin yaptıkları ferdi sözleşmelere kanuni düzenleme yapılmasını isteyen Kasa, "Parası olan belediyeler sözleşme yapmakta, parası olmayan yapmamaktadır. Bu da belediyelerde çalışan memurları mağdur etmektedir. Ayrıca, nemaların son taksitleri ödenirken, birçok belediyede çalışan memurlar hala nema parası alamamaktadır. Hükümetin buna da çözüm getirmesi gerekmektedir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber