Çinçin'de market yandı mahalleli birbirine girdi

Başkent’te, bir marketin üst katında başlayan yangın, itfaiye ve polisi alarma geçirdi. İki katlı bir binanın ikinci katında başlayan yangın, alt katta bulunan çok sayıda tüp nedeniyle paniğe yol açtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çinçin'de market yandı mahalleli birbirine girdi

Başkent'te, bir marketin üst katında başlayan yangın, itfaiye ve polisi alarma geçirdi. İki katlı bir binanın ikinci katında başlayan yangın, alt katta bulunan çok sayıda tüp nedeniyle paniğe yol açtı. İtfaiye erlerinin söndürme çalışmaları sırasında kavgaya tutuşan mahalleliyi polis biber gazı sıkarak ayırdı.

Yangın, gece Başkent'in olaylarıyla adından çokça söz ettiren bölgesi Çinçin'de çıktı. Çalışkanlar Mahallesi, Şehit Talip Yener Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir binanın ikinci katında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri harekete geçti. Çok geçmeden yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, üst katı boş olan binanın alt katında bulunan Sefer Yeşil'e ait markette çok sayıda mutfak tüpü bulunduğunu öğrendi. Bunun üzerine alt kata müdahale eden itfaiye ekipleri, tedbirli bir şekilde mutfak tüplerini dışarı çıkardı.

TEKME TOKAT KAVGA

Alevler kontrol altına alınmışken, yangını izleyen mahalle sakinleri nedeni bilinmeyen bir kavgaya tutuştu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya mahallenin yaşlı kadınları da karıştı. Olay yerine gelen polisler kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Takviye ekiplerin gelmesi kavga eden mahalleliyi korkutmayınca, polis biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Müdahalenin ardından kavga sona erdi.

İTFAİYE ERLERİ KAVGAYA ALDIRMADI

Mahallede kopan curcuna, itfaiye erlerinin yangına müdahalesini engellemedi. Hiçbir şey olmamış gibi görevlerini ifa etmeye devam eden itfaiye ekipleri, kontrol altına aldıkları yangını söndürdü.

Olaylarda can kaybı ve yaralı bulunmazken, yanan binada hasar oluştu. Kavga eden taraflar birbirinden şikayetçi olmadı. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber