Vekil danışmanı: Ben şantaj yapmadım, hatıra fotoğrafı şantaj olmaz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2006 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANAVATAN Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı'nın, kendisine şantaj yapmakla suçlayıp hakkında savcılığa şikayette bulunduğu eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı, ?Ben şantaj yapmadım'' dedi. Akarcalı, Balandı ile tatilde mayolu hatıra fotoğrafları çektirdiklerini de söyledi.

Reyhan Balandı ile 1999 yılında tanıştığını belirten 45 yaşındaki Ali Yücel Akarcalı, Balındı'nın 2002'de AKP'den milletvekili seçilmesinden sonra da fahri danışmanlığını yaptığını söyledi. Bir süre önce iş nedeniyle anlaşamamızlık yaşadığı Balandı ile yollarının ayrıldığını kaydeden Akarcalı, şantaj iddialarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü. Reyhan Balandı'nın danışmanı olduğu sırada birlikte Amasra'ya tatile gittiklerini ve kamuya açık plajda hatıra fotoğrafları çektirdiklerini kaydeden Akarcalı, ?Bunlar herkesin elinde olabilecek fotoğraflar. Bana niçin şantaj suçlamasında bulunuyor. Tatilde hatıra olarak çekilen fotoğraflarla şantaj mı olur?'' diye konuştu.

Reyhan Balandı'nın savcılığa kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, gidip ifade vereceğini belirten Ali Yücel Akarcalı, aralarındaki anlaşmazlığın iş ilişkisine dayandığına dikkat çekti.

Balandı, milletvekili seçildiği AKP'den istifa ettikten sonra DYP'ye oradan da Anavatan Partisi'ne geçmişti. İki çocuk annesi Balandı'nın danışmanı ile olan iş ilişkisi geçen ocak ayında bittiği, Balandı'nın daha önce de danışmanının kendisini Ali Seydi Yanardağ olarak tanıtarak kandırdığını ve kredi kartlarını izinsiz kullandığını iddiasıyla 3 ay önce savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber