'Kelebek İzzet' haberi gerçeği yansıtmıyor

Kadın sesini taklit edip kadın savcıların ismini kullanarak onlarca devlet görevlisini dolandıran 'Kelebek İzzet' lakaplı İzzet Ç. yakalandı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 03 Kasım 2014 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kelebek İzzet' haberi gerçeği yansıtmıyor

TEKZİP METİNİ

03.11.2014 Tarihinde Habe Sitenizde VATAN GAZETESİ Kaynaklı İstibarat Muhabiri Mehmet Ali Demir İmzalı MİT KELEBEK İZZETİ YAKALADI YAYINLAN SÖZ KONSUS BAŞLIK HABER GERÇEK DIŞI OLUP GERÇEĞİ YANSITMAMAKDADIR.
Söz Konusu Haber ilişkin olarak Müvekkilim İzzet ÇİFCİ 02.11.2014 Tarihinde Mit Tarafından nede Hiç Bir Emniyet Yada Jandarma Tarafından Hiç Bir Şekilde Gözaltına Alınmamıştr.Alınmadığı Gibi'de Tutuklanmamıştır. ve Söz Konusu Tarihde Balıkesir Cezaevine Tuklanarak Konmamıştır.Haber Tamamen Gerçekdışı olup Haberin Kaynağı Araştılmadan Böyle Bir Haber Yapılarak Müvekkilim kişilik Haklarına Ağır Bir Saldırı Yapılarak Piskolojik Açıdan Derinden Sarsılan Müvekklim İntahar Girişiminde Bulunmuştur.Söz Konusu Haberler Fcabook Sosyal Paylaşım Sitesinde Buluan Polis Sayfalarından Hakaret Eder Niteliğinde Yayyınlanmıştır.Emekli Polisler Dayanışma Grubu

BU ŞAHIS DOLANDIRICIDIR DİKKAT EDİN!

Yıllardır yaptığı planlarla oyunlarına alet ederek birçok Devlet memurunu, Polis memuru, rütbeli personeli hatta müdürlerde dahil olmak üzere birçok kişiyi dolandırmış hemde gerçek kadın sesi taklidi yaparak.

İnamayacaksınız ama İşi o kadar uzmanlaşarak götürmüş ki Ankara Adliyesinde davalara bile girmiş.

Şimdi Neşe YILMAZ adıyla face hesabı açmış yine av peşinde. Bu hesabı deşifre edildi ama yarında başka bir hesap açacak ve yine av peşinde olacak.

İşin daha enteresanı ne biliyormusunuz? Bir memuru ağına düşürünce ondan para talep ediyor vermezse direk o memurun amirini müdürünü arıyor. Hemde 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak.

İsim yıllarca aynı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şükriye YILMAZ (Bu müdürün varlığı bilinmiyor bile ama bütün rütbelilerde yiyor) Bu Kelebek İzzet kadın sesiyle aradığı zaman 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şükriye YILMAZ ismini kullanarak neler yapmadı ki!
Kadıköy meydanından Taksime ekip otosuyla bıraktırmaktan tutunda, yemeğini mi yemedi, içeceğini mi içmedi herşeyi yaptı.

Ama Taktiği şu şekilde; Her ilçenin, şubenin telefonu kayıtlı bunda. Arıyor direk emniyet müdürünü kadın sesiyle "Ben 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şükriye YILMAZ" ........ konuyu anlattıktan sonra diyorki yeğenim şuraya gidecek, yeğenime şu polis şöyle demiş, yeğenim şurda bir polis görüşürmü diyerek isteğini söylüyor. Ne istiyorsa Müdür bey emirleriniz anlaşıldı müdürüm diyor ve ekibi yolluyor. Müdür ekibini yollarken kuşkulanıyor ama ekip gittiği yerde dediği gibi bu şahıs KELEBEK İZZET oda orda öyle bir yapıyor ki numarasını kimse anlamıyor. Bu kelebek İzzet birçok müdür ve amire tezgah yaptı ancak onlarda "aman duyulmasın, kimse bilmesin koskoca müdür bile yemiş tezgahına gelmiş anlamamışmı derler madara oluruz diye kimse sesini çıkartmamış.
..... Yıllarca bu şekilde tezgah ile hayatını sürdüren KELEBEK İZZET şimdide başka yollar bulmuş, bugün NEŞE YILMAZ, yarın başka bayan isimleri artık bu şahsın oyunlarına gelmeyin değerli sayfa takipçilerimiz.
Lütfen aşağıdaki linkleri tıklayın ve okuyun bilgi sahibi olun bu şahısın filmleri saymakla bitmez. Çok Kurnaz sayfamızı takip ediyor ve avlarını buradan tespit etmeye çalışıyor. Aman dikkat edin.

@NEŞE YİLMAZ adiyla hesap acmis olan , kendini cumhurbaşkanı ata ucaginin hostesi , polis kizi olarak tanitan ve direk pornografik sohbete girip, sizin terslemenizi veya engellemenizi bekleyip , 1.emniyet müdürü Şükriye Yılmaz bas müfettiş olarak sizi arayip,kizima nasil böyle bisey dersin gibisinden konuşup ve gayet bir bayan mudur üslubuyla profesyonel şekilde ve gayet sakin konuşarak,meslekten ihraç soruşturma ailenize soylemekle vsyle tehtid edip para istiyor.. İsini gayet profesyonel yapiyor soyle ki, mudurunuze çok rahat ulaşabilir,bagli olduğunuz birimi 1.sinif emniyet müdürü şükriye Yilmaz diye ariyinca tikir tikir sicilinizi ve müdürlerin numarasini bulabiliyor.. Sizi sonu 1206 ve 4913 lu numaralardan arayan olursa itimat gostermeyin.. Zonguldakta daha 2 ay once oldu.. bütün polis sitelerine yayalim..

Bunlar Sadece Bir Kaçı olup Hepsi Hakkında Tek Tek Yasal Süreş Başlatılmış Olup Gerekli yasal Süreç Devam Etmekdedir.

Hal böyle olunca internet ortamında yayınlanan bu gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı bu haber içeriğinin kaldırılmasını ve işbu cevabımızın bir hafta süreyle internet ortamında kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında yayınlanmasını talep etme zorunluluğumuz hasıl olmuştur.

İşbu sebeplerle 22.06.2012 tarihinde İnternet Siteniz'de yayınlanan MİT KELEBEK İZZETİ YAKALADI " başlıklı gerçekleri yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış bilgilendirici habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini ve konu ile ilgili sorumluları kınadığımızı bildirerek, bu açıklamanın 565l1 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunun 9 uncu maddesine istinaden internet sitenizde ana sayfanızdan kullanıcıların doğrudan ulaşabileceği şekilde ve tekzip başlığı altında bir hafta süreyle yayımlanmasınıve bu haber içeriğinin ilgili siteden kaldırılmasını fazlaya ilişkin kanuni haklarımız saklı kalmak suretiyle talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 06.11.2014.
İZZET ÇİFCİ Vekilli
Av. DİLEK PAKTEMİZ


Son yılların en akıl almaz dolandırıcılık olayının detayları. Her şey bir cezaevinde memur olan M.K.'nın savıcılığa yaptığı suç duyurusuyla ortaya çıktı. M.K. şikayetinde şunları söylüyordu:

"Facebook'ta Neşe Yılmaz isimli bir kadınla tanıştım, telefonda uygunsuz tekliflerde bulundu ve ben de irtibatı kestim. Daha sonra müdürlerimden biri beni aradı. Bakırköy Savcısı Nevin Özkan'ın aradığını, numara bıraktığını, onu aramam gerektiğini söyledi. Ben de aradım. Nevin Özkan bana Facebook'ta tanışıp, telefonda tartıştığım Neşe Yılmaz isimli kadının Cumhurbaşkanlığı Ata uçağı kabin amiri olduğunu, bana cinsel taciz davası açacağını söyledi. Neşe Yılmaz'dan af dilememi istedi. Ben de tekrar Neşe Yılmaz'ı aradım. O da benden para istedi.

YANLIŞ SENARYO

İşin içine Ata uçağı, cezaevi müdürleri karışınca polis ve MİT de devreye girdi. Ata uçağında Neşe Yılmaz isimli bir görevli olup olmadığını araştırıldı. Olumsuz yanıt geldi. Böylece dolandırıcılık hikayesi ortaya çıkarıldı.

SES KAYDI İNCELENDİ

Polis daha sonra facebook adreslerini ve para yatırılmak üzere verilen hesap numaralarını takibe aldı. Ses kayıtları ve telefon dökümlerini alan polis, telefondaki sesin bir erkeğe ait olduğu ihtimalini değerlendirilmeye aldı. İstanbul Siber Suçlar polisi dolandırıcılar arasından aynı şekilde daha önce de kaydı bulunan 'Kelebek İzzet' lakaplı İzzet Ç.'yi takibe aldı. 'Kelebek İzzet' kadın sesi taklidi yapmakta ustaydı. M.K.'nın şikayetindeki Facebook'ta tanışıp tartıştığı Neşe Yılmaz da savcı Nevin Özkan da kadın sesi taklidinde usta olan 'Kelebek İzzet'in kendisiydi. Bilgisayar üzerinde İzzet Ç.'nin girebileceği kılıklar tek tek değerlendirildi. Bankaya yatırılan paranın 'Kelebek İzzet' tarafından çekildiği görüntülerle tespit edildi. Ve polis Kelebek İzzet'in izine Balıkesir'de ulaştı. İzzet Ç. kaldığı adreste baskınla yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

78 SUÇ DOSYASI VAR

Türkiye genelinde onlarca mağdur devlet görevlisinin bulunduğu akıl almaz dolandırıcılık oyunda isminin kullanıldığını öğrenen Bakırköy Cumruhuriyet Savcısı Leyla Çavuşoğlu da dolandırıcıdan şikayetçi oldu. Savcı Leyla Çavuşoğlu, farklı illerinden kendisini arayan , asker, polis ve cezaevi personelinin açılan bir soruşturmaya isminin karışmaması karşılığında kendi isminin kullanılarak para istenildiğini belirtti. Kelebek İzzet' hakkında 78 suç dosyası olduğu öğrenildi.

Mehmet Ali Demir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber