AÖF sınav görevlendirme ilkeleri

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 04 Ocak 2016 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AÖF sınav görevlendirme ilkeleri
Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav Görevlendirme İlkeleri

Yapılan detaylı analizler sonucunda, sınav organizasyon sürecinin daha verimli işletilmesi ve Koordinatörlüklerimizin iş yükünün hafifletilmesi amacıyla 12 - 13 Aralık 2015 Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavından başlayarak bazı sınav görevlilerinin otomatik olarak belirlenmesi planlanmıştır.

Bu kapsamda Bina Sınav Sorumlusu, Bina Sınav Sorumlu Yardımcısı, Salon Başkanı, Gözetmen ve Yedek Gözetmen türündeki görevliler belirli ölçütler (sınav tercihi, unvan, hizmet yılı, geçmiş sınav görevleri vb.) çerçevesinde merkezi otomasyon sistemi tarafından otomatik olarak, diğer sınav görevlileri ise Koordinatörlüklerimiz tarafından belirlenecektir.

Görev iadesi sürecinde ise tüm sınav görevlileri Koordinatörlüklerimiz tarafından belirlenecektir. Gerek otomatik olarak gerek Koordinatörlüklerimiz tarafından görevli belirleme sürecinde, aşağıda sunulan "Görevlendirme İlkeleri" dikkate alınacaktır.

Aşağıda belirtilen unvanlara sahip görevlilerin sayısının yeterli olmadığı durumlarda uygun alt unvan gruplarından görevlendirme yapılabilir.

Anadolu Üniversitesi, Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Sınav Organizasyon Birimi

Yukarıda kriterler düzgün okunması için aşağıda büyütülerek yayınlanmıştır.

Yozgat AÖF İl Sınav Koordinatörlüğünün "ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAV GÖREVLENDİRMELERİ HAKKINDA DUYURU" açıklamasında;

"- 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak olan Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavlarındaki görevlendirmeler, AÖF tarafından tüm Türkiye'de merkezi olarak yapılmıştır.

- Görevlendirmeler yapılırken, aşağıda bulunan görevlendirme ilkeleri tablosundaki görev-unvan ilişkisi göz önüne alınarak yapılmıştır.

- Görev grubunda bulunan kişilerin unvanları dikkate alınmadan, sadece daha önce aldığı görevler göz önüne alınarak, öncelikle hiç görev almayandan (en yüksek puanlı) başlayarak en fazla görev alana (en düşük puanlı) doğru bir sıralama yapılarak görevlendirmeler yapılmıştır.

- Daha önce çok görev alan personele hiç görev verilmemiştir.

- Bir görevliye en fazla 2 görev verilmiştir.

Bilgilerinize.

Yozgat AÖF İl Sınav Koordinatörlüğü" hususlarını belirtmiş ve yukarıda yer verdiğimiz Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav Görevlendirme İlkeleri Hakkındaki e-maili duyurmuştur.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber