Terör mağduru anneden PKK'ya tepki

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan anne, çukur, barikat ve patlayıcılar nedeniyle hayatı yaşanmaz hale getiren terör örgütüne tepki gösterdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2016 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Terör mağduru anneden PKK'ya tepki

PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle Mardin'in Nusaybin ilçesindeki evlerini terk etmek zorunda kalan Ç.R, kazılan çukur, kurulan barikat ve yerleştirilen patlayıcılar yüzünden hayatı yaşanmaz hale getiren terör örgütüne tepki gösterdi.

Nusaybin'deki terör saldırıları nedeniyle 3 çocuğuyla evini terk edip Mardin'e yerleşen 36 yaşındaki Ç.R, AA muhabirine gözyaşları içerisinde yaptığı açıklamada, çukur, barikat ve patlayıcılar yüzünden eşi ile adeta tırnaklarıyla kurdukları yuvalarını bırakmak zorunda kaldıklarını söyledi.

"Orada yaşadıklarımız anlatılmaz"

Yaşadıkları acıların tarifsiz olduğunu anlatan Ç.R, "Oralarda neler görmedik ki çukurları kazanları, destek vermedik diye bize karşı çıkanları, bize küfredenleri, evimize silahla saldıranları gördük. Bu nedenle evde bütün eşyalarımızı bıraktık. Eşyalarımızı çıkarmak istedik, bırakmadılar. Arabaları durduruyorlar, eşyaları atıyorlar, yakıyorlardı. Orada yaşadıklarımız anlatılmaz." diye konuştu.

Çocuklarının korkudan gece uyuyamadığını, okula da gidemediğini belirten Ç.R, ailece psikolojilerinin bozulduğunu dile getirdi.

İlçedeki evlerinin yıkıldığını kaydeden Ç.R, şöyle devam etti:

"16 yıldır eşimin ve benim çabamla kurduğumuz yuvamız yok oldu, bir ayda hepsi yok oldu. Bu olayları yapanların Allah belasını versin. Allah 3 çocuğumun hakkını bırakmasın. Onlar yüzünden çocuklarım okula gidemedi. Eşim hasta, ben de psikolojik olarak çöktüm. Artık dayanamıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber