Savunma Sanayi, mühendislik öğrencilerine seminer verecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Mayıs 2016 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Savunma Sanayi, mühendislik öğrencilerine seminer verecek

Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı'ndan Duyuru;

Ülkemizde modern savunma sanayiinin geliştirilmesi ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin modernizasyonunun sağlanması amacıyla, 3238 sayılı Kanun ile kurulan Savunma Sanayii Müsteşarlığı; savunma ve güvenlik teknolojilerinde Türkiye'yi üstün kılmak, ülkemizin savunma ve güvenlik yeteneklerinin gelişimini sürekli kılacak sanayileşme, teknoloji ve tedarik programlarını yönetmektedir. Bu kapsamda, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın ülkemizin güvenliği için ihtiyaç duyduğu savunma sanayi ürünlerinden acil olanlarını tedarik etmek, yerli ve milli ürün geliştirme projeleri yürütülmektedir.

Bu çerçevede; üniversitelerde öğrenim gören ve savunma sanayii alanına ilgi duyan öğrencilere yönelik olarak Müsteşarlığımızın faaliyetlerini tanıtmak üzere her yıl planlı "SSM Tanıtım ve Öğrenci Bilgilendirme Programı" uygulanmaktadır. Program, bu yıl 12-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Müsteşarlığımız hizmet binasının bulunduğu Devlet Mahallesi Süleyman Emin Caddesi No:6-7 06420 Çankaya / ANKARA / TÜRKİYE adresinde gerçekleştirilecektir.

1. "SSM Tanıtım ve Öğrenci Bilgilendirme Programı" başvuruları 9-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında kabul edilecektir.

2. Programa katılmak isteyenlerin 27 Mayıs 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar (18:00) web sitemiz üzerinde ilgili alandan elektronik ortamda başvurularını yapmaları gerekmektedir. Tıklayın.

3. Söz konusu ve programa kabul edilen öğrencilerin isimleri web sitemizde ayrıca duyurulacaktır.

İletişim adresi: [email protected]
İlginize teşekkür ederiz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber