Kırşehir'de gözaltına alınan 1'i ebe, 3 kişi tutuklandı

Adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3'ü tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2017 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırşehir'de gözaltına alınan 1'i ebe, 3 kişi tutuklandı

Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen, üniversite öğrencileri M.S. ve S.Ş. ile ebe T.K.K, ev kadını N.K. ve M.V. adliyeye getirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan sanıklar adliyeye getirildi. Kırşehir Adliyesinde Cumhuriyet Savcısına ifade veren ev kadını N.K, savcılıkça serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısının sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden ebe T.K.K, üniversite öğrencisi M.S. ve M.V. tutuklandı. Üniversite öğrencisi S.Ş. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün düzenlenen operasyonda örgüt üyesi ve örgütle bağlantıları olduğu iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber