İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Etik dersi: Gururu bir kenara bırakın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, teşkilat ve belediyelerdeki görevden almalar için, "Bu bir tasfiye değil görev değişimi" demesinin ardından geçen haftaki il başkanları toplantısında, 'etik' sunumu yapıldı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Etik dersi: Gururu bir kenara bırakın

Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç, yaptığı sunumda halktan bazı belediye ve illerle ilgili şikayetler geldiğini belirterek, bunların görmezden gelinemeyeceğini söyledi. Tunç, partideki değişim sürecinde etik ve erdemli davranılması gerektiğini olaylarla örnekleyerek anlattı. Tunç, "Bu süreçte erdemli olunmalı, mütevazı olunmalı. Halkın rahatsızlıkları dikkate alınmalı" uyarısında bulundu. Tunç, gururu bir kenara bırakarak, dava ruhu ile göreve devam etmenin önemli olduğunu belirtti, "Görevleri devrederken dava şuuru ile davranmalıyız" dedi.

HESABİ DEĞİL, HASBİ OLUN

Tunç, toplantıda "Görev ve hizmet odaklı olun" mesajı verdi. Etik ve erdemin siyasette de önemli olduğunu belirten Tunç, AK Parti'nin bugünlere gelmesinde en büyük etkenin etik ve erdemli hareket edilmesi olduğunu da söyledi. Tunç, "Hesabi değil hasbi olun" dedi.

Gizem KARAKIŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber