Öğretmenlerden, şehit öğretmenlere vefa

Türkiye'nin farklı bölgelerinde, yaptıkları çalışmalarla fark yaratmış 26 öğretmen şehit öğretmenlerin anısına kitap yazdı. Ve elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 23 Kasım 2017 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenlerden, şehit öğretmenlere vefa

Ülkemizin farklı bölgelerinde görev yapan öğretmenler şehit öğretmenler anısına ve ihtiyaç sahibi çocuklar için gönül birliği oluşturdular. Türkiye'de çalışmalarıyla fark oluşturmuş 26 öğretmen Prof. Dr. Mustafa YAVUZ editörlüğünde yazdıkları kitapla bir araya geldi. Ülkenin farklı bölgeleri ve illerinde görev yapan 26 öğretmen hazırladıkları kitapta yaptığı fark yaratmış eğitim uygulamalarını kaleme aldı. Kitap yazarı öğretmenler arasında birçok tanıdık isim yer almaktadır. Kitabın yazarı olan isimler şu şekildedir:

Doç. Dr. Derya Yıldız, Dr. Deniz Gülmez, Can Serdar, Nurten Akkuş, Göksel Gökçe, Hülya Çayır, İlhami Serdar Karaman, Bircan Keleş, Onur Soğuk,Filiz Pelen, Sevil Elif Esmer Karaca, Fatma Ayan, Erkan Özkan, Gülçin Aldırmaz Şahin, Fulya Koyuncu, Mete Kızılkaya, Dilek Karaçelik, Güneş Erkan, Seval Orak, Zeki Gün, Murat Kaçar, Özge Arslan, Selin Kalender Sert, Yusuf Erdem İpek Özgür Uygur, Servet Serpil Şahinoğlu, Tuba Işık Eroğlu, Sefer Ergen
Kitapla ilgili düşüncelerini Araştıran Okul Akreditasyon ve Değerlendirme Merkezi Kurucusu Prof. Dr. Mustafa YAVUZ şu şekilde belirtti: "Bu kitap, ülkemizin çeşitli yerlerinde öğretmen ya da yönetici olarak eğitim / öğrenme sürecinde yer alan 26 başarılı eğitimcinin 'fark yaratan uygulamaları' ndan oluşmaktadır. Her bir bölüm öğrencilerimize katkı sağlama adına gerçekleştirilen oldukça emekli planlama ve uygulama aşamalarını içermektedir. İstedik ki bu fark yaratan uygulamalar bir kitap haline gelsin ve bu yenilikler/emekler sınıfımızın, okulumuzun dışına taşarak yayılsın. Bu bakımdan fark yaratan uygulamalar bütün eğitim paydaşlarına yol gösterici niteliktedir. Şehit öğretmenlerimize ithaf ettiğimiz kitabımız ile eğitim sistemimizde yol olmasa bile yeni patikalar açmak ve diğer eğitimcilere de ilham kaynağı olmak dileğiyle..."

Kitap hem şehit öğretmenlerimize bir vefa olarak önem taşırken, bir yandan da elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olması sebebiyle de ayrı bir değere sahip olacaktır. Kitap 24 Kasım Öğretmenler Günü'nden itibaren okuyucularla buluşacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber