İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul-Ankara istikametinde trafik kilitlendi

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun Karadeniz bağlantı yolu olarak kullanılan Gerede gişelerinde trafik akışı, Ankara istikametinde zaman zaman durma noktasına geliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2018 22:28, Son Güncelleme : 18 Ağustos 2018 22:36
İstanbul-Ankara istikametinde trafik kilitlendi

urban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Karadeniz bağlantı yolu olarak kullanılan Gerede gişelerinde trafik yoğunluğuna neden oluyor.

Bölgede yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Tatillerini geçirecekleri yerlere gitmek için yola çıkan sürücüler sebebiyle otoyolun Bolu, Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede kesiminde, Ankara yönünde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyen sürücülerin Gerede gişelerinden çıkmak istemesi nedeniyle otoyolun bu kesiminde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Araç yoğunluğu nedeniyle otoyolun Dörtdivan ile Gerede gişeleri arasındaki 9 kilometrelik alan ile Gerede gişelerinden sonra Karabük istikametine yaklaşık 10 kilometrelik alanda araç kuyruğu oluştu.

Sürücülere trafik kuralları uyarısı

Bölgede ring halinde bulunan trafik ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

Bu arada, Anadolu Otoyolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle bazı sürücüler, Bolu Doğu ve Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna çıkış yapıyor.

D-100 karayolunun Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede şehir merkezlerinde de trafik yavaş ilerliyor.

Trafik yoğunluğu devam ediyor

Trafik yoğunluğunun gün boyu devam edeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan, otoyolun Bolu Dağı-Düzce kesiminde de İstanbul-Ankara yönünde trafik yoğunluğu devam ediyor.

Otoyolun Kaynaşlı Sarıçökek, 1, 2. ve 3. viyadükleri ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki yolun 3 şeridinde de trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor.

Karayolları ekipleri, bölgede küçük çaplı kazalar ve arızalanan araçların olduğu noktalarda, olası aksaklıkları önlemek için işaretleme çalışması yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber