1-2-3 Eylül 2018 tarihi itibariyle FETÖ'den haklarında işlem yapılanlar

1-2-3 Eylül 2018 tarihi itibariyle FETÖ'den haklarında işlem yapılanlar

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Eylül 2018 13:40, Son Güncelleme : 04 Eylül 2018 00:07
1-2-3 Eylül 2018 tarihi itibariyle FETÖ'den haklarında işlem yapılanlar

15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız darbe girişiminde MİT, Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TBMM, Emniyet ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalandı. İstanbul'da Boğaziçi köprüsü kapatıldı.

Halkın üzerine ateş açıldı. Sivil, asker ve polisler olmak üzere yüzlerce vatandaş şehit olmuş, binlerce vatandaş da Gazi olmuştu.

Kolluk güçleri, darbe gecesinden bu yana olaya bulaşan kamu görevlileri ile ilgili gözaltı ve tutuklama kararı veriyor.

Aşağıda 1-2-3 Eylül 2018 tarihi itibariyle haklarında gözaltı ve tutuklama kararı verilenler bulunuyor.

Midilli Adası'na kaçarken FETÖ'cülerin teknesi alabora oldu Her taşın altından 'Kevin Öksüz' çıktı Adana'da FETÖ'nün şeytan üçgeni FETÖ ile mücadele raporunu FETÖ'cüye hazırlatmışlar FETÖ'cü Gölge NASA tarafından kovuldu FETÖ üyelerinin 'ByLock' yazışmaları deşifre oldu ByLock'ta izdivaç pazarlığı 'MİT listesinde biz de var mıyız?' 'Kimse Yok Mu'da hiç vicdan yokmuş! Elebaşını görüntülü arayıp şarkı dinletmiş FETÖ sanıkları hesap veriyor Şifreli mesajlar deşifre oldu: Bylock'tan 42 haneli şifre çıktı Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ soruşturması: 13 şüpheliye gözaltı FETÖ'nün firari üssü Kırgızistan Son bir haftada FETÖ'den 153 kişiye gözaltı Balıkesir'de 8 askeri personel FETÖ'den tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber