Moldova'da 6 FETÖ'cü böyle paketlendi

Milli İstihbarat Teşkilatı yurtdışındaki FETÖ operasyonlarına devam ediyor. Bu kez Moldova'da yapılan operasyonda FETÖ okulunun direktörü ile birlikte 6 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Haber Giriş : 07 Eylül 2018 00:02, Son Güncelleme : 07 Eylül 2018 00:08
Moldova'da 6 FETÖ'cü böyle paketlendi

Darbe girişimi sonrası yutdışına kaçtılar. Kurtulduklarını sandılar. Ancak hiç beklemediği bir anda MİT'i karşılarında buldular.

FETÖ'nün Balkan ayağına ağır darbe indirerek terör örgütünde büyük infiale sebep olan Milli İstihbarat Teşkilatı bu kez de Moldova'daki FETÖ'cülere operasyon düzenledi.

Moldova İstihbarat Teşkilatı'nın da destek verdiği operasyonda FETÖ'ye ait Orizont Lisesinin müdürü ve 5 yöneticinin adreslerine baskın yapıldı.

FETÖ okulunda görevli Hasan K., Rıza D., Feridun T. Müjdat Ç., Hüseyin B ile birlikte ismi açıklanmayan bir yönetici daha gözaltına alındı.

Gözaltılar nedeniyle panik yaşadığı anlaşılan bir başka FETÖ üyesi, telefon ile aradığı birinden acilen Pedro Bey'i aramasını istiyor.

Moldava İstihbarat Teşkilatı'na götürülen 6 FETÖ'cünün evrak işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye iade edilmesi bekleniyor.

ulusalkanal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber