Babasını bıçakladı, bıçak kırılınca darp etti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'da 25 yaşındaki Raif Korçin, tartıştığı babası Kemal Korçin'i duş alırken 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Bıçağın kırılmasının ardından ise babasını darp etti. Raif Korçin'in daha önce de babasını 6 yerinden bıçakladığı ve babasının şikayetçi olmaması nedeniyle serbest kaldığı öğrenildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ocak 2019 08:37, Son Güncelleme : 20 Ocak 2019 08:48
Babasını bıçakladı, bıçak kırılınca darp etti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti olan Lefkoşa'nın Kızılay bölgesinde dehşet yaşandı. 25 yaşındaki Raif Koçin, babası Kemal Korçin ile nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Baba Kemal Korçin tartışmanın ardından duş almaya gitti. Polisin mahkemeye verdiği bilgiye göre; Raif Korçin de, eline aldığı ekmek bıçağı ile duş alan babasına arkasından saldırdı.

SESİNE KOMŞULARI YETİŞTİ

DHA'da yer alan habere göre zanlı, sırtından ve göğsünden bıçakladığı babasını, bıçak kırılınca bu kez darp etmeye başladı.

Baba Kemal Korçin'in yardım çığlığı atması sonrası komşuları durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Raif'i gözaltına aldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan baba Korçin ise Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İLK BIÇAKLANMADA ŞİKAYETÇİ OLMADI

Baba Korçin'in, daha önce de oğlu tarafından 6 yerinden bıçaklandığı ve şikayetçi olmaması nedeniyle oğlunun serbest kaldığı öğrenildi. Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan Raif Korçin için 3 gün gözaltı süresi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber