Ekrem İmamoğlu Tuzla ve Pendik'te destek istedi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası kapsamında Tuzla ve Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ocak 2019 23:07, Son Güncelleme : 23 Ocak 2019 23:24
Ekrem İmamoğlu Tuzla ve Pendik'te destek istedi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da bulunan Aydıntepe semt pazarını ziyaret etti.

Pazarda 62 yıllık evli Rukiye-Mümin Öztürk çiftiyle de karşılaşan Ekrem İmamoğlu, "Başkan seçilirsem size bir nikah tazeleyelim" dedi.

İmamoğlu, pazarda karşılaştığı bir kadının "Sen benim oğlumun yaşındasın. Sana her gün dua ediyorum. Allah seni kötülüklerden korusun" sözleri üzerine duygulanarak, "Beni de oğlun kabul et" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu daha sonra seçim ziyaretleri için Pendik'e geçti. Dolayoba semt pazarına giden CHP'li İmamoğlu, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan kıraathaneye giden İmamoğlu, vatandaşlardan destek istedi. İmamoğlu, "Pendik'teki kentsel dönüşüm ve tapu sorunlarını hep birlikte çözeceğiz" İfadelerini kullandı.

Daha sonra Doğan Spor Kulübüne giden İmamoğlu'nu kulüp yöneticileri kapıda karşıladı. İmamoğlu'na kulüp yöneticileri sarı-lacivert Doğan Spor atkısı hediye etti.

İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada Beylikdüzü'nde 5 yıldır başkanlık yaptığını vurgulayarak, "Orada 25 bine yakın insanın tapusunu vermiş biriyim. Nasıl biliyor musunuz? Konuşarak. İnsanların sorunlarını çözdük. 40 yıldır tapusunu alamayanların sıkıntısını çözdük. Bizim işimiz, gücümüz ve derdimiz siz olacaksınız" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun bir sonraki durağı ise Pendik Trabzonlular Derneği oldu. İmamoğlu'nu Şaban Balcı isimli vatandaş kemençe ile karşıladı.

İmamoğlu, Balcı'nın şahsına yazdığı şarkıya tempo tuttu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber