Erdoğan'ın koruma müdürünün durumu iyi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Ağustos 2007 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eyüp KELEBEK- Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA)

BİLECİK'in Bozüyük İlçesi yakınlarında dün akşam geçirdiği trafik kazasında yaralanan Başbakanlık Koruma Şube Müdürü Ali Uzuner ile eşi Asuman Uzuner'in yoğun bakım servisinde tedavilerinin sürdüğü, 4 kızından 2'sinin taburcu edildikleri bildirildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Ali Uzuner ile, eşi ve kızlarının sağlık durumunun ağır olmadığını açıkladı.

Başbakanlık Koruma Şube Müdürü Ali Uzuner, bir şirketten kiraladığı belirtilen 06 SD 040 plakalı Mercedes marka otomobille Bozüyük- Eskişehir karayolunda dün saat 18.00 sıralarında seyir halinde iken, önünde giden Selim Solmaz yönetimindeki Nilüfer Turizm firmasına ait 16 KN 995 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada yaralanan Ali Uzuner, eşi Asuman Uzuner ile kızları Zeynep, Zehra, İlvenur ve Elif Fatma Uzuner ambulanslarla Eskişehir Osmangazi üniveristesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, dün akşam saatlerinde ilk olarak Ali Uzuner ve eşi Asuman Uzuner'in, ardından da 4 kızının ambulanslarla hastanelerine getirildiklerini belirtti. Uzuner ailesine ilk müdaheleyi acil serviste yaptıklarını kaydeden Başhekim Prof. Dr. Ünlüoğlu, ?Acil serviste gerekli tetkikler yapıldıktan sonra yaralıları servislere aldık? dedi.

DURUMLARI AĞIR DEĞİL

Başbakanlık Koruma Şube Müdürü Ali Uzuner'in genel cerrahi yoğum bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü belirten Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu şu bilgileri verdi:

?Ali Uzuner iç kanama şüphesi ile yoğuma yatırıldı. Sol uyluk kemiği ile kaburgalarında kırıklar var. Kırıklara yönelik olarak ameliyat olacak. Eşi Asuman Uzuner de gögüs cerrahisi yoğun bakım servisinde tedavi altında. Asuman Uzuner'in de kaburgalarında kırıklar olduğu belirlendi. Ali Uzuner ile Asuman Uzuner'in şuurları açık. Konuşabiliyorlar, görüşme yapabiliyorlar. Durumları çok ağır değil.?

2 KIZI TABURCU EDİLDİ

Başhekim Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Ali Uzuner'in kızlarından Zeynep ve İlvenur'un bu sabah hastaneden taburcu edildiğini açıkladı. Prof. Dr. Ünlüoğlu, Ali Uzuner'in kızlarından Zehra Uzuner'in genel cerrahi yoğun bakım servisinde gözetim altında tutulduğunu, durumunun iyi olduğunu diğer kızı Elif Fatma Uzuner'in ise kazaya bağlı ağrılarından dolayı ortopedi servisinde bulunduğunu belirtti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhmi Ünlüoğlu, kazadan sonra kendilerini Başbakanlık ve Sağlık Bakanlığı ile çeşitli bakanlıklardan telefonla arayarak yaralıların sağlık durumunu sorduklarını söyledi. Ünlüoğlu, Ali Uzuner ve ailesinin şu an başka bir hastaneye sevkinin sözkonusu olmadığını, ancak ailenin istemesi durumunda yaralıların ambulans uçakla başka bir ile sevk edilebileceğini kaydetti.

Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel de hastaneye gelerek Başbakanlık Koruma Şube Müdürü Ali Uzuner'i ziyaret etti. Yücel hastane çıkışında Uzuner'in sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber