Diyanet, Sonuçları Değiştirdi

Dün yayımlamış olduğumuz ilk haberde, Diyanet İşleri Başkanlığının da hata yapabileceğini bu nedenle taban puanları yayımlayarak sonuçları adayların denetimine açması gerektiğini belirtmiştik. Bu haberimiz sonrasında Başkanlık taban puanları yayımladı. Ancak, Diyanet İşleri Başkanlığı taban puanları yayımlamadan önce sonuçları değiştirmiştir. Bu nedenle yerleşen ve yerleşmeyen tüm adayların ikinci bir kontrol yapması uygun olacaktır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ağustos 2007 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet İşleri Başkanlığı sonuçları 3 Ağustos 2007 tarihinde açıkladı. Memurlar.net olarak sonuçları aynı gün akşam saatlerin ziyaretçilerimize duyurduk. Haberi görmek için tıklayınız.

Ancak, 3 Ağustos tarihindeki sonuçlarda yerleşen bir ziyaretçimiz, 7 Ağustos 2007 tarihli sonuçlarda yaptığı kontrolde, sonuçların değiştirildiğini ve şuan yerleşmediği yönünde sonuçla karşılaştığını belirtmektedir. Bu değişikliğin neden kaynaklandığını bilmemekle birlikte adayların sonuç kontrolü yapmaları uygun olacaktır.

Sonuçlarını kontrol etmek için tıklayınız.

Ziyaretçimizin bize ilettiği ve önce yerleştiği ve daha sonra yerleşemediğini gösteren ekran görüntülerinin bir örneği aşağıda yer almaktadır.

3 AĞUSTOS 2007'DE GÖSTERİLEN SONUÇ

...

7 AĞUSTOS 2007'DE GÖSTERİLEN SONUÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber