İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan'dan vekillere: Vatandaşla daha sık buluşun

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 55 milletvekiliyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, Erdoğan'ın milletvekillerine vatandaşla daha sık buluşmaları konusunda telkinde bulunduğunu söyledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2021 15:58, Son Güncelleme : 24 Haziran 2021 16:10
Erdoğan'dan vekillere: Vatandaşla daha sık buluşun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde 27 Şubat 2020'den sonra ilk kez milletvekilleriyle bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Erkan Kandemir, Hamza Dağ da katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı yaklaşık 2.5 saat sürdü.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çelik'in açıklamalarında satır başları şu şekilde:

İlk olarak vekillerimizle Sağlık Bakanımız bir araya geldi. Belediye başkanlarımız, teşkilat başkanlığımız, vekillerle, bakanlarımızla bir araya gelerek iç ve dış siyasetin, gelişmelerin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği bir seri toplantı yapılıyor.
Genel başkanımızın vekillerimize söylediği birinci işin öncelikli olarak vatandaşlarımızla daha yoğun bir arada olmamız gerektiğidir. İlleriyle ilgili değerlendirmelerin yanı sıra salgınla mücadele konusunda görüşlerini paylaştılar.
Terörle mücadele konusundaki başarılar değerlendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız son dönemdeki temasları ile ilgili olarak da değerlendirmelerini vekil arkadaşlarımızla paylaşmış oldular. Bu toplantılar devam edecek.
Cumhurbaşkanımız, 'vatandaşla daha sık buluşun' dedi.
Çelik, Erdoğan'ın ayrıca yeni anayasa çalışmalarına ilişkin değerlendirme yaptığını ve vekillere "Mutlaka hayata geçirilmeli" dediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber