Erdoğan'dan koltuk fırçası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2008 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan hazırlanan koltukları kaldırtıp sandalyeye oturdu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı 5. Aile Şurası'nda 'koltuk' krizi yaşandı.

Toplantının yapıldığı salonda sadece protokol için koltuk konulmasına kızan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, görevlileri ve korumaları uyararak, 'Herkes nerede oturuyorsa, biz de o şekilde oturalım' dedi. Erdoğan'ın bu uyarısı üzerine ön sırada yer alan tüm koltuklar dışarıya çıkartılırken, yerine sandalyeler taşındı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, koltuk yerine sandalyede otururken, program 'koltuk' krizinin aşılmasının ardından başlayabildi.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Dedemen Otel'de düzenlenen 5. Aile Şurası'na katıldı. Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen şura 'koltuk' kriziyle başladı. Başbakan Erdoğan, salona gelişinde sadece protokolde 'koltuk' bulunduğunu, diğer katılımcılar için 'sandalye'lerin ayrıldığını farketti. Bu konudaki rahatsızlığını önce yanında bulunan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile paylaşan Başbakan Erdoğan, daha sonra görevlileri ve korumaları uyararak, koltukların sandalye ile değiştirilmesini istedi. ,

'Herkes nerede oturuyorsa, biz de o şekilde oturalım' diyen Erdoğan'ın uyarısı üzerine yan taraftaki protokol koltukları görevliler tarafından salon dışına çıkarıldı. Erdoğan, bu kez kendi oturdukları koltukların da değiştirilmesini istedi. Erdoğan'ın ikinci uyarısı üzerine koltukların salon dışına taşınmasına korumalar da yardım etti. Erdoğan da taşınma sırasında ayağa kalkarak, sandalyelerin gelmesini bekledi. Erdoğan çifti ve Çubukçu daha sonra kendileri için getirilen sandalyelere oturdu.

'Koltuk engeline' takılan toplantı, ön sıradaki tüm koltukların sandalyeler ile değiştirilmesinin ardından başlayabildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber