Eşini ve kızını öldüren polis tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2010 21:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, dün eşini ve kızını beylik tabancasıyla öldüren polis memuru, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesi Su Yolu Caddesi'ndeki evinde kızı Ceyda (17) ile eşi Hatice'yi (37) tabancayla öldüren Emek Polis Merkezi'nde görevli 18 yıllık polis memuru Ali Ş'nin sorgulanması tamamlandı.

Ali Ş, ''Kasten eşini ve kızını öldürmek'' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde dün eşi ve kızını beylik tabancasıyla vurarak öldüren polis memurunun Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermediği öğrenildi. İşlemlerin tamamlanmasıyla polis memuru Ali Şeker'in bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Emek Polis Merkezi'nde görev yapan 18 yıllık polis memuru Ali Şeker, dün 16.00 sıralarında Suyolu Caddesi Afacanlar Sokak'taki evinde eşi Hatice (37) ve kızı Ceyda Şeker'i (16) beylik tabancasıyla vurarak öldürmüştü. Olaya tanıklık eden çiftin 6 yaşındaki oğlu Yunus Emre de babasının mesai arkadaşları tarafından emniyete götürülmüştü. Gözaltına alınan zanlı Ali Şeker'in Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermediği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazelerin ise henüz otopsi işleminin bitmediği belirtildi. Hatice Şeker'in Hatay'ın İskenderun ilçesindeki ailesinin de Bursa'ya geldiği, cenazelerin işlemlerin bitmesiyle bugün Adli Tıp Kurumu'ndan alınacağı öğrenildi.


Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, dün eşini ve kızını beylik tabancasıyla öldüren polis memuru, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesi Su Yolu Caddesi'ndeki evinde kızı Ceyda (17) ile eşi Hatice'yi (37) tabancayla öldüren Emek Polis Merkezi'nde görevli 18 yıllık polis memuru Ali Ş, Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunda susma hakkını kullandı.

İfade vermediği öğrenilen Ali Ş, işlemlerin tamamlanmasının ardından ''Kasten eşini ve kızını öldürmek'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü binasının arka kapısından çıkarılan Ali Ş, polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldü.

Bu arada, annesi ve ablası gözleri önünde öldürülen Yunus Emre Ş. (6) ise cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Hatice ve Ceyda Ş'nin cesetlerinin ise Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri sürüyor.

Öte yandan, polis memurunun öldürdüğü eşiyle daha önce boşandığı, bir süre başka biriyle evli kaldıktan sonra, tekrar eski eşiyle evlendiği öğrenildi.

Polis memuru Ali Ş'nin, kızının zaman zaman evden kaçması nedeniyle eşiyle tartıştığı ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber