NBA basketbolcuları ile Real Madridli futbolcularının çorabı Çankırı'da üretiliyor

NBA basketbolcuları ile birlikte Real Madrid Spor Kulübü'nün çorap ihtiyacını Çankırı'nın Şabanözü ilçesindeki Gelal Çorap Fabrikası sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de tekstilde ilk kez üretim aşamalarında tamamen doğa dostu sistemi kuran Gelal Çorap, tam kapasite üretime geçmek için işçi arıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah'ı ziyaret eden Gelal Çorap Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Cüneyt Tınkır, Türkiye'de tekstilde ilk kez her aşamasıyla doğa dostu Green Factory denilen doğa dostu bir işletme kurulduğunu anlatarak, "Gelal Çorap Fabrikası, dünyaca ünlü spor markalarının çoraplarının tamamının üretileceği bir fabrika. Real Madrid futbolcular ile birlikte NBA basketbolcuları bizim çoraplarımızı giyiyor. Bu çorapların Şabanözü'ndeki OSB'de üretiliyor olması ayrı bir gurur kaynağı." diye konuştu.

Cüneyt Tınkır tam kapasite üretime geçmesi son aşamaya gelen fabrikada toplam 500 kişinin istihdam edileceğini belirterek, "Şu an 160 kişinin çalıştığı fabrikanın acil 100 işçi ihtiyacı bulunuyor. Vardiyalı olarak çalışacak, 18-40 yaşları arasında erkek işçi arıyoruz. Arzu edenler Şabanözü OSB Gelal Çorap Firması İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne müracaat edebilirler."dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber