TSE yeni açılacak laboratuvarlarla kaliteli hizmet verecek

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörü Adnan Bahadır, şehirde yeni açılacak laboratuvarlarla bölgeye daha kaliteyi ve ucuz hizmet sunacaklarını ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adnan Bahadır, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti. Birkaç ay önce atanan TSE İl Koordinatörü Adnan Bahadır'ı KAYSO'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Boydak, TSE'nin Kayseri'de çok tabana yayılmış, sanayicilerle ilgili çok ciddi faaliyetleri olduğunu belirtti. Boydak, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de sanayicilerin meselelerine ağırlık vereceklerini söyledi.

Helal gıda üzerinde TSE'nin yoğun bir çalışma yaptığını açıklayan Boydak, ?Bu dönemde helal gıda sertifikasına sahip firma sayısının artmasını istediklerini ifade ediyorlar. Birde standartların artık tartışılması bile gereksiz. Hatta bundan sonraki süreçte bizim standartlar üzeri bir üretim yapmamız gerekir ki Kayseri olarak dünya rekabetinde ön plana çıkabilelim. İnşallah bunu da böyle kaliteli arkadaşlarımızla başaracağımıza inanıyorum.? dedi.

TSE İl Koordinatörü Adnan Bahadır ise TSE olarak her zaman ticaret ve sanayi odaları ile yakın işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Boydak'a teşekkür etti. Bahadır, yeni açılacak laboratuvarlarla Kayseri ve bölgesine daha kaliteli ve ucuz hizmet sunma gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber