Antalya Büyükşehir Belediyesi servis aracı plakası dağıtacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakası dağıtımı yapacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Plaka için Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'na başvuru gerekiyor.

UKOME Genel Kurul Kararı'na göre, Bakanlar Kurulu kararının ilgili hükümleri gereğince, Antalya Servis Araçları İşletmecileri Odası ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakaları dağıtımı yapılacak. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'nca hazırlanan tahditli servis aracı plakası dağıtımı için ilk müracaatlar bugün başladı. 4 Ocak 2013 Cuma günü saat 17.00'de tamamlanacak. Müracaatlar Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'na yapılacak.

DAĞITIM KURALLARI

Başvuru için gerekli belgelerin incelenmesinden sonra plaka alımına yönelik teklif verme hakkını elde edenler, 7 Ocak 2013 Pazartesi mesai bitimine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı içerisinde bulunan ilan panolarında duyurulacak. Plaka dağıtımının yapılacağı gün, ?Kapalı Teklif Zarfları? UKOME Genel Kurulu gözetiminde açılacak ve en yüksek bedel üzerinden sıralama yapılacak. Plaka dağıtımı sonucunda ?C Plaka? alma hakkını elde edenler Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı içerisinde bulunan ilan panolarında duyurulacak.

KAPALI ZARF USULÜ

Dağıtıma katılanlar arasında en düşük teklifi verenlerin birden fazla olması durumunda plaka alacak gerçek ve tüzel kişilerin belirlenmesi amacıyla eşit ücret teklif edenler arasında noter huzurunda kura çekilecek. Kapalı zarf usulü ile yapılacak dağıtımda, istekli çıkmadığı veya teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği takdirde, yeniden aynı usulle dağıtım tekrarlanacak. Dağıtımın muhammen bedeli, UKOME Genel Kurul Kararı doğrultusunda 20 bin TL (KDV hariç) olarak belirlendi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Gerçek Kişiler İçin:

1. Oda Kayıt Belgesi? veya ilgili odadan alınmış taahhütname,

2. ?Esnaf ve Sanatkâr Sicil Tasdiknamesi? veya ilgili odadan alınmış taahhütname,

3. ?Adli Sicil Kayıt Belgesi? aslı,

4. ?Sürücü Belgesi?nin noterce onaylı fotokopisi

Şirket Adına Şirket Ortağı Kişiler İçin:

1. ?Ticaret Odası Faaliyet Belgesi? aslı,

2. ?Ticaret Sicil Tasdiknamesi? aslı,

3. ?Şirket Ana Sözleşmesi? veya ?Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi? fotokopisi,

4. ?Adli Sicil Kayıt Belgesi? aslı,

5. Ortağı olduğu şirketin ?Vergi Levhası? fotokopisi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber