Sezer, su faturası fazla gelince villasına kuyu açtırdı

Haber Giriş : 28 Nisan 2006 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Sezer, emekli olduktan sonra oturacağı Gölbaşı'ndaki villasına su faturası fazla gelince çareyi kuyu açtırmakta buldu. Şu an boş olan villanın su gideri için Sezer aylık ortalama 1200-1500 YTL ödüyor...

CUMHURBAŞKANI Ahmet Necdet Sezer, Gölbaşı Hacılar Köyü'nde yaklaşık iki dönüm üzerine inşaa edilmiş üç katlı villasına kuyu kazdırttı. Villanın çimlendirilmesini şimdiden yaptıran Sezer'in villasına 132 metrelik kuyu kazdırtarak, su bulduğu öğrenildi. Henüz kimsenin oturmadığı villanın yeşilliğini korumak amacıyla harcanan suyun faturası fazla gelince Sezer, çareyi kuyu kazdırtmakta buldu. Sezer'in oturmadığı halde villanın su gideri olarak aylık ortalama 1200-1500 YTL ödediğini belirten yetkililer, ?Su faturası fazla gelince Cumhurbaşkanı kuyu kazdırtmak istedi. Su bulunması için 132 metrelik derinliğe inildi. Bunun içinde 11 milyarlık fatura kesildi. Cumhurbaşkanı ayda 1500 YTL su parası ödemekten bu şekilde kurtulmuş oldu' dedi.

Emekli olunca villasına taşınacak

Gölbaşı-Haymana yolundan 4 kilometre içeride olan villaya Sezer'in ailesiyle birlikte hafta sonları geldiğini ve mangal yaptığını da belirten yetkililer, ?Cumhurbaşkanı'nın villasını bilenler bu çevreden ev almaya başladı. Hem Anayasa Mahkemesi üyeleri hem de siyasiler Cumhurbaşkanı'na komşu oldu' dediler. Yaklaşık üçyüzbin YTL değerindeki villayı eşi Semra Hanım adına satın alan Sezer'in görev süresi tamamlandıktan sonra villaya taşınacağı belirtildi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber