İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yarışmacı İzleyenleri Şok Etti!

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam izleyicileri şaşkına çeviren anlar yaşandı. Yarışmacının çok basit iki soruda joker kullanması olay oldu.

  1. ATV'de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün akşam ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı adayının iki soruda kullandığı jokerler olay oldu. Sosyal medyanın diline düştü.

    ATV'de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün akşam ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı adayının iki soruda kullandığı jokerler olay oldu. Sosyal medyanın diline düştü.

  2. Kenan İmirzalıoğlu'nun sorduğu "Bugünden sonra gelecek ilk gün, anlamına gelen kelimenin doğru yazılışı nasıldır?" sorusuna cevap veremeyen yarışmacı, seyirci joker hakkını kullanınca tüm izleyenler neye uğradığını şaşırdı.

    Kenan İmirzalıoğlu'nun sorduğu "Bugünden sonra gelecek ilk gün, anlamına gelen kelimenin doğru yazılışı nasıldır?" sorusuna cevap veremeyen yarışmacı, seyirci joker hakkını kullanınca tüm izleyenler neye uğradığını şaşırdı.

  3. Genç yarışmacının bu soru karşısındaki hareketi izleyenleri şaşkına çevirirken, milyonlarca kişi tarafından izlenen yarışmada yaşanan bu olaya sosyal medyadan tepki yağdı.

    Genç yarışmacının bu soru karşısındaki hareketi izleyenleri şaşkına çevirirken, milyonlarca kişi tarafından izlenen yarışmada yaşanan bu olaya sosyal medyadan tepki yağdı.

  4. Yarışmacı soruya cevap veremeyince, seyirciye sorma joker hakkını kullandı. Ve seyircilerin yüzde 90'ı "Yarın" cevabını verdi.

    Yarışmacı soruya cevap veremeyince, seyirciye sorma joker hakkını kullandı. Ve seyircilerin yüzde 90'ı "Yarın" cevabını verdi.

  5. Joker hakkını kullanan genç kadın, seyircinin verdiği cevaba güvenerek "Yarın" seçeneğini seçti ve soruyu doğru cevaplamış oldu.

    Joker hakkını kullanan genç kadın, seyircinin verdiği cevaba güvenerek "Yarın" seçeneğini seçti ve soruyu doğru cevaplamış oldu.

  6. Genç kadın yarışmacı seyircilerin yardımı sayesinde soruyu bildikten sonra İmirzalıoğlu'nun sorduğu, "Aynı ağaçtan elde edilen hangi ürün diğerlerinden daha fazla işlemden geçer?" sorunda takıldı.

    Genç kadın yarışmacı seyircilerin yardımı sayesinde soruyu bildikten sonra İmirzalıoğlu'nun sorduğu, "Aynı ağaçtan elde edilen hangi ürün diğerlerinden daha fazla işlemden geçer?" sorunda takıldı.

  7. Bu soruda da yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı cevaplar arasında geriye kalan 'Kağıt ve Kütük' şıkları arasında Kağıt cevabını verdi ve doğru şıkkı bilmiş oldu.

    Bu soruda da yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı cevaplar arasında geriye kalan 'Kağıt ve Kütük' şıkları arasında Kağıt cevabını verdi ve doğru şıkkı bilmiş oldu.