Gönül Dağı'nda İsyan Ettiren Karar

Cumartesi akşamlarına damga vuran ve seyirciyi ekran başına kilitleyen TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezonuna günler kala, seyirciyi üzen haber geldi.

  1. TRT 1 ekranlarının geçen sezon en çok izlenen dizisi olan ve cumartesi akşamları adeta seyirciyi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı'nın ikinci sezonu için geri sayım başladı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin 2. sezonu 11 Eylül Cumartesi günü 31. bölüm ile başlayacak.

    TRT 1 ekranlarının geçen sezon en çok izlenen dizisi olan ve cumartesi akşamları adeta seyirciyi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı'nın ikinci sezonu için geri sayım başladı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin 2. sezonu 11 Eylül Cumartesi günü 31. bölüm ile başlayacak.

  2. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesinin samimi bir şekilde anlatıldığı dizi ?Bozkırın kalemi? Mustafa Çiftçi?nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

    Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesinin samimi bir şekilde anlatıldığı dizi ?Bozkırın kalemi? Mustafa Çiftçi?nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

  3. Seyircinin memleket özlemini gideren ve  görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde  Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek)  gibi genç isimlerin yanı sıra Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de yer alıyor.

    Seyircinin memleket özlemini gideren ve görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) gibi genç isimlerin yanı sıra Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de yer alıyor.

  4. Gönül Dağı yeni sezonda yine seyirciyi güldürürken ağlatmayı başaracak. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizinin hikayesi kadroya katılan yeni oyuncular ile daha da genişlecek. 6 gün sonra seyircisi ile buluşacak olan diziden gelen son ayrılık haberi ise sosyal medyanın gündemi oldu.

    Gönül Dağı yeni sezonda yine seyirciyi güldürürken ağlatmayı başaracak. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizinin hikayesi kadroya katılan yeni oyuncular ile daha da genişlecek. 6 gün sonra seyircisi ile buluşacak olan diziden gelen son ayrılık haberi ise sosyal medyanın gündemi oldu.

  5. Dizinin ilk sezonunda Dilek'in nişanlısı Serdar karakteri ile diziye dahil olan ve oyunculuğu ile seyirciden tam not alan başarılı isim Utku Ateş 2. sezonda dizide yer almayacak. Başka bir dizi ile anlaşan Utku Ateş'in yerine ise henüz bir oyuncu gelmeyecek.

    Dizinin ilk sezonunda Dilek'in nişanlısı Serdar karakteri ile diziye dahil olan ve oyunculuğu ile seyirciden tam not alan başarılı isim Utku Ateş 2. sezonda dizide yer almayacak. Başka bir dizi ile anlaşan Utku Ateş'in yerine ise henüz bir oyuncu gelmeyecek.

  6. Utku Ateş'in ayrılığının ardından dizin in kadrosuna hikayesi ise yön verecek yeni bir oyuncu katılacak. Serkan Kuru'nın hayat vereceği yeni karakter dizinin ilerleyen bölümlerinde netleşecek.

    Utku Ateş'in ayrılığının ardından dizin in kadrosuna hikayesi ise yön verecek yeni bir oyuncu katılacak. Serkan Kuru'nın hayat vereceği yeni karakter dizinin ilerleyen bölümlerinde netleşecek.