Teşkilat 2. Sezona Bomba Transferler

TRT1 Teşkilat dizisi yeni sezona bomba isimlerle geliyor. Reytingi yüksek dizinin kadrosuna Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun ve Maraşlı'nın Yavuz'u Hakan Boyav dahil oluyor.

  1. TRT1 dizisi Teşkilat yeni sezona bomba transferlerle başlıyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Serdar Yeğin, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı TRT dizisi Teşkilat sürpriz bir bölüm sonuyla sezon finaline girmişti. Teşkilat dizisi yeni sezonda da Pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek. Yeni sezonun ilk bölümü ise 26 Eylül Pazar günü başlıyor.

    TRT1 dizisi Teşkilat yeni sezona bomba transferlerle başlıyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Serdar Yeğin, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı TRT dizisi Teşkilat sürpriz bir bölüm sonuyla sezon finaline girmişti. Teşkilat dizisi yeni sezonda da Pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek. Yeni sezonun ilk bölümü ise 26 Eylül Pazar günü başlıyor.

  2. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan sürpriz bir tanıtım ile de yeni sezona bomba gibi hazırlandıklarını ispat ettiler. En son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabah olarak izlediğimiz Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinde yeni sezonda boy gösterecek oyunculardan biri....

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan sürpriz bir tanıtım ile de yeni sezona bomba gibi hazırlandıklarını ispat ettiler. En son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabah olarak izlediğimiz Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinde yeni sezonda boy gösterecek oyunculardan biri....

  3. İlk sezonda dizi reytinglerde iyi başarılar elde etti fakat eleştirilmekten kurtulamadı. Senaryonun güzel ve farklı oluşuna nazaran çekimlerin kalitesizliği pek çok seyirciyi isyan ettirmişti.

    İlk sezonda dizi reytinglerde iyi başarılar elde etti fakat eleştirilmekten kurtulamadı. Senaryonun güzel ve farklı oluşuna nazaran çekimlerin kalitesizliği pek çok seyirciyi isyan ettirmişti.

  4. Gürkan Uygun dizide Yıldırım karakterine hayat verecek, teşkilatın savaştığı şebekenin adamlarından biri olan Yıldırım dışarıdan hayırsever bir iş adamı olarak gözükecek.

    Gürkan Uygun dizide Yıldırım karakterine hayat verecek, teşkilatın savaştığı şebekenin adamlarından biri olan Yıldırım dışarıdan hayırsever bir iş adamı olarak gözükecek.

  5. Bir diğer usta oyuncu ise en son Maraşlı dizisinde Yavuz İnce olarak izlediğimiz Hakan Boyav. Hakan Boyav ise Teşkilat dizisinde Tövbekar adlı eski bir teşkilat mensubuna hayat verecek. Tövbekar, Yıldırım'ın geçmişindeki bir kilit noktası ve dengeleri alt üst edecek soğukkanlı bir karaktere sahiptir.

    Bir diğer usta oyuncu ise en son Maraşlı dizisinde Yavuz İnce olarak izlediğimiz Hakan Boyav. Hakan Boyav ise Teşkilat dizisinde Tövbekar adlı eski bir teşkilat mensubuna hayat verecek. Tövbekar, Yıldırım'ın geçmişindeki bir kilit noktası ve dengeleri alt üst edecek soğukkanlı bir karaktere sahiptir.

  6. Yayınlanan 2.sezon tanıtımında ise çekimler izleyiciden geçer not alacak gibi duruyor. Yayınlanan sezon finali ile dizide pek çok denge değişmişti. Bakalım ikinci sezonda taşlar yeniden yerine oturabilecek mi?

    Yayınlanan 2.sezon tanıtımında ise çekimler izleyiciden geçer not alacak gibi duruyor. Yayınlanan sezon finali ile dizide pek çok denge değişmişti. Bakalım ikinci sezonda taşlar yeniden yerine oturabilecek mi?

  7. Senaristliğini Teşkilat Yazı Grubu'nun üstlendiği, pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Teşkilat yeni sezona bomba gibi transferlerle geri dönmek için gün sayıyor.

    Senaristliğini Teşkilat Yazı Grubu'nun üstlendiği, pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Teşkilat yeni sezona bomba gibi transferlerle geri dönmek için gün sayıyor.