Yeni Dizi TRT'yi Fena Zora Soktu

Yeni sezonun başlaması ile birlikte reyting savaşları da iyice kızıştı. Ekran hayatına yeni başlayan diziler ve yeni sezonda devam eden diziler arasında kıyasıya yarış var. Reyting savaşının kızıştığı günlerden biri de pazar günü. Bir tarafta 2. sezonu başlayan Teşkilat diğer tarafta ilk bölümü ile seyirciyi sarsan Yargı...

  1. Yeni sezonun başlamasıyla rekabet iyice kızıştı, reyting savaşları patladı. Ard arda başlayan yeni diziler ve sezon arasının ardından yeni bölümlerini yayınlayan diziler, seyirciyi içine çekmek için adeta yarışırken pazar günü seyircinin kafası karıştı.

    Yeni sezonun başlamasıyla rekabet iyice kızıştı, reyting savaşları patladı. Ard arda başlayan yeni diziler ve sezon arasının ardından yeni bölümlerini yayınlayan diziler, seyirciyi içine çekmek için adeta yarışırken pazar günü seyircinin kafası karıştı.

  2. TRT 1'in en çok izlenen ve heyecan dolu dizisi Teşkilat geçtiğimiz sezon pazar günlerinin yıldızıydı, açık ara reyting yarışında rakiplerini saf dışı bırakmış ve zirvenin sahibiydi. Fakat bu sezon işler TRT için karıştı..

    TRT 1'in en çok izlenen ve heyecan dolu dizisi Teşkilat geçtiğimiz sezon pazar günlerinin yıldızıydı, açık ara reyting yarışında rakiplerini saf dışı bırakmış ve zirvenin sahibiydi. Fakat bu sezon işler TRT için karıştı..

  3. Pazar akşamları daha ilk bölümden seyirciyi ele geçiren hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile ekran başına kilitleyen bir dizi daha var. Kanal D'de yayınlanan Sema Ergenekon?un Adliye Sarayı?nda yaptığı gözlemler ve tecrübelerden ortaya çıkan  Yargı dizisi

    Pazar akşamları daha ilk bölümden seyirciyi ele geçiren hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile ekran başına kilitleyen bir dizi daha var. Kanal D'de yayınlanan Sema Ergenekon?un Adliye Sarayı?nda yaptığı gözlemler ve tecrübelerden ortaya çıkan Yargı dizisi

  4. Senaryo aşamasının 2 yıl sürdüğü Yargı dizisinin başrollerinde son günlerin en uyumlu iki ismi Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz var. Netflix'in AŞK 101 dizisinde de iki sevgiliyi oynayan başarılı isimlerin ekran önündeki uyumu seyirciden tam not aldı.

    Senaryo aşamasının 2 yıl sürdüğü Yargı dizisinin başrollerinde son günlerin en uyumlu iki ismi Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz var. Netflix'in AŞK 101 dizisinde de iki sevgiliyi oynayan başarılı isimlerin ekran önündeki uyumu seyirciden tam not aldı.

  5. Daha 3 bölümü yayınlanan Yargı dizisi yayınlandığı gün sosyal medyanın da gündemi olmayı başarıyor. Pazar akşamını tüm kategorilerde ikinci sırada tamamlayan Yargı, artık TRT1?in çok sevilen Teşkilat dizisine en büyük rakibi.

    Daha 3 bölümü yayınlanan Yargı dizisi yayınlandığı gün sosyal medyanın da gündemi olmayı başarıyor. Pazar akşamını tüm kategorilerde ikinci sırada tamamlayan Yargı, artık TRT1?in çok sevilen Teşkilat dizisine en büyük rakibi.

  6. Heyecanın her geçen hafta giderek tırmandığı Yargı dizisinin böyle giderse Teşkilat'ı yerinden edeceği ve reyting listesinde tüm kategorilerde birinciliği alacağı kaçınılmaz son gibi duruyorç

    Heyecanın her geçen hafta giderek tırmandığı Yargı dizisinin böyle giderse Teşkilat'ı yerinden edeceği ve reyting listesinde tüm kategorilerde birinciliği alacağı kaçınılmaz son gibi duruyorç