İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis eski Başkanı Bülent Arınç ile görüştü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Aralık 2021 22:45, Son Güncelleme : 02 Aralık 2021 01:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ile görüştü. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy görüşmenin 1,5 saat sürdüğünü ve talebin Erdoğan'ın daveti sonucunda gerçekleştiğini belirtti.

Bülent Arınç bu hafta içinde yabancı medya kuruluşu BBC'ye konuşmuş "Erdoğan'a rakip olmayacağım diye içtihatta bulundum; beni fazla zorlamasınlar, içtihatlar değişebilir" demişti.

Hürriyet Gazetesi Genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan ise bu açıklamayı "Bülent Arınç dikkate alınmak istiyor" şeklinde yorumlamıştı. Arınç ise Ahmet Hakan'a "Eğer siyasi varlığımı sadece ve sadece Sayın Cumhurbaşkanına borçlu olduğumu ve yukarıda yazdıklarımın gerçek olmadığını düşünüyorsan 40 yıllık dava arkadaşım Recep Tayyip Erdoğan'a artık kabul gördüğün uçakta bizzat kendin sor." şeklinde sert bir yanıt vermişti.

ARINÇ'TAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından BBC Türkçe'den Ece Göksedef'e konuşan Arınç, Erdoğan'ın kendisini davet ettiğini, davet üzerine akşam saatlerinde bir araya geldiklerini ve 1.5 saate yakın görüştüklerini söyledi.

Saat 21.00'e doğru Erdoğan'ın yanından ayrıldığını belirten Arınç, "Çok olumlu, dostane bir görüşmeydi" dedi.

Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'ın yazısına cevap: Bak aslanım

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber