Sayın Çubukçu, bu kadar beddua kaldırılmaz

MEB'in Şubat ayında atama yapması gerekliliğine ilişkin olarak, bir çok haber yayımladık. Dikkat çektik, uyardık... Ancak, Bakan Çubukçu, Bakan olmanın verdiği bir kibirle, almış olduğu karardan geri dönmenin çok büyük hata olacağına inanmış durumdadır. Bu saatten sonra da bir değişikliğe gidileceğini düşünmüyoruz. Bahis konusu olan "iş sahibi olmak" gibi bu toplum en hassas olduğu konu olduğu için, Bakan Çubukçu çok sayıda AH almaktadır. Karardan vazgeçmek, bu kadar beddua almaktan daha önemli değildir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ocak 2010 00:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha öncede belirttiğimiz gibi tek atama yapılması Milli Eğitim sistemine yapılacak en önemli katkılardan bir tanesidir. Ancak, yapılacak bir planlama, pat diye yapılmamalıydı. Yıllardır Şubat ataması yapılmakta olup, bugüne kadar resmi hiçbir açıklama yapılmadan bir ay önceden "Biz Şubat ataması yapmayacağı" denilmemeliydi.

Artık bu konuda yeni bir cümle daha söyleme gereği duymuyoruz.

Öğretmen olma imkanı varken, Sayın Bakanın ve MEB bürokratlarının aldığı ani bir karar dolaysıyla, bu imkandan mahrum olan adayların haklı olan AH'larına, feryatlarına kulak verilmeliydi. Bu sese kapılar kapatılmamalıydı.

Bir kişinin dahi olsa haksızlığa uğmamasını önlemek için, son bir defa Şubat ataması yapmak çok zor değildi.

Bakan Çubukçu ve Şubatta atama yapılmamasına karar veren MEB bürokratlarına, bu kadar bedduanın kaldırılamayacağını, naçizane hatırlatmak istiyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber