Haberal cezaevinde rahatsızlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2011 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın dün sevkedildiği Silivri Cezaevi'nde rahatsızlandı.

Doğan Haber Ajansı'na bilgi veren avukat Kaan Oral müvekkili Haberal'ın dün gece rahatsızlandığını belirterek, "Müvekkilim Haberal gece 02.30, 04.00 ve bu gün öğle saatlerinde ve akşam üzeri rahatsızlanmıştır. Haberal cezaevinde bulunan 112 hızır acil ambulansında gerekli kontoller ve testler yapılmıştır. Kendisinin hastaneye kaldırılması yönünde 112 hızır acil ambulansında bulunan görevlilerin, talepleri olmuştur. Ancak Haberal bu talebi reddetmiştir. Haberal şuan Silivri Cezaevi'nde tek kişilik koğuşta kalmaktadır" dedi.

"CEZEVİNDE 24 SAAT AMBULANSIN BEKLETİLMESİ İÇİN TALEPTE BULUNDUK"

Haberal'ın avukatı Dilek Helvacı da müvekkilinin gece ve bugün gün içinde rahatsızlandığını söyledi. Helvacı cezevinde 24 saat ambulansın bekletilmesi için talepte bulunduklarını da sözlerine ekledi.

DÜN CEZAEVİNE SEVK EDİLMİŞTİ

Bir süredir Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Haberal, adli tıp kurumunun hazırladığı rapor uyarınca, dün Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne gönderilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber