Turkcell'den yeni 'internet' kampanyası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2011 12:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell, hem uygun koşullarda cep telefonu sahibi olmak hem de özgürce internet kullanmak isteyen müşterileri için yeni kampanyasını duyurdu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, bu kampanya ile Turkcell müşterileri, istedikleri cihaz ve internet paketini özgürce seçebilecekler. Kampanya kapsamında 250 MB, 1 GB ve 4 GB internet paketi seçenekleri sunuluyor ve bu paketlerden kendilerine en uygun olanı tercih eden aboneler 21 ayrı cep telefonundan dilediklerini aylık 23 liradan başlayan taksitlerle alabiliyor

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, müşterilerine internet deneyimini Turkcell hızı ve kalitesiyle rahatlıkla yaşayabilmeleri için, hangi tarifede olurlarsa olsunlar rahatlıkla faydalanabilecekleri internet paketi içinde akıllı telefon teklifi seçenekleri sunduklarını kaydetti.

Kampanyada Nokia, Samsung, HTC, LG, ve Sony Ericsson markalarının 21 farklı akıllı telefon modelinin yer aldığı, kampanyadan yararlanmak için Turkcell İletişim Merkezleri'ne (TİM) ya da anlaşmalı zincir mağazalara başvurulabildiği duyuruldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber